притисни ентер »

(Видео) Рама ја одликува Меркел со орден

(Видео) Рама ја одликува Меркел со орден

Албанскиот премиер Еди Рама ја одликува германската канцеларка Ангела Меркел со орден „Ѕвезда на благодарноста“, како високо државно признание. „Данке Ангела! Особено задоволство ми е да Ве одликувам, во име на Албанија, со медалот ‘Ѕвезда на благодарноста’ како јавно признание“, напиша албанскиот премиер на социјалните мрежи, каде објави и видео од

(Видео) Рама ја одликува Меркел со орден

(Видео) Рама ја одликува Меркел со орден

Албанскиот премиер Еди Рама ја одликува германската канцеларка Ангела Меркел со орден „Ѕвезда на благодарноста“, како високо државно признание. „Данке Ангела! Особено задоволство ми е да Ве одликувам, во име на Албанија, со медалот ‘Ѕвезда на благодарноста’ како јавно признание“, напиша албанскиот премиер на социјалните мрежи, каде објави и видео од

(Видео) Рама ја одликува Меркел со орден

(Видео) Рама ја одликува Меркел со орден

Албанскиот премиер Еди Рама ја одликува германската канцеларка Ангела Меркел со орден „Ѕвезда на благодарноста“, како високо државно признание. „Данке Ангела! Особено задоволство ми е да Ве одликувам, во име на Албанија, со медалот ‘Ѕвезда на благодарноста’ како јавно признание“, напиша албанскиот премиер на социјалните мрежи, каде објави и видео од

Рама ја одликува Меркел со орден со голема ѕвезда

Рама ја одликува Меркел со орден со голема ѕвезда

Во име на Албанија, премиерот Еди Рама ја одликува германската канцеларка Ангела Меркел со орден со голема ѕвезда во знак на јавна благодарност. – ДАНКЕ АНГЕЛА. Посебно задоволство е да ве одликувам во име на Албанија со орден со голема ѕвезда во знак на јавна благодарност, пишува Рама. Канцеларката Меркел по пристигнувањето имаше одвоена средба со

(Видео) Рама ја одликува Меркел со орден

(Видео) Рама ја одликува Меркел со орден

Албанскиот премиер Еди Рама ја одликува германската канцеларка Ангела Меркел со орден „Ѕвезда на благодарноста“, како високо државно признание. „Данке Ангела! Особено задоволство ми е да Ве одликувам, во име на Албанија, со медалот ‘Ѕвезда на благодарноста’ како јавно признание“, напиша албанскиот премиер на социјалните мрежи, каде објави и видео од

Рама ја одликува Меркел со орден со голема ѕвезда

Рама ја одликува Меркел со орден со голема ѕвезда

Во име на Албанија, премиерот Еди Рама ја одликува германската канцеларка Ангела Меркел со орден со голема ѕвезда во знак на јавна благодарност. – ДАНКЕ АНГЕЛА. Посебно задоволство е да ве одликувам во име на Албанија со орден со голема ѕвезда во знак на јавна благодарност, пишува Рама. Канцеларката Меркел по пристигнувањето имаше одвоена средба со

Рама ја одликува Меркел со орден со голема ѕвезда

Рама ја одликува Меркел со орден со голема ѕвезда

Во име на Албанија, премиерот Еди Рама ја одликува германската канцеларка Ангела Меркел со орден со голема ѕвезда во знак на јавна благодарност. – ДАНКЕ АНГЕЛА. Посебно задоволство е да ве одликувам во име на Албанија со орден со голема ѕвезда во знак на јавна благодарност, пишува Рама. Канцеларката Меркел по пристигнувањето имаше одвоена средба со

Еди Рама ја одликуваше Меркел (ВИДЕО)

Еди Рама ја одликуваше Меркел (ВИДЕО)

Албанскиот премиер Еди Рама ѝ врачи денес во Тирана одликување на германската канцеларка Ангела Меркел. „Особено задоволство ми е во име на Албанија да ви искажам почит вам, во име на Албанија, со Ѕвезда со голема лента за јавна благодарност“, напиша Рама. По средбата со Рама, Меркел се сретна со лидерите на земјите од Западниот Балкан. Легенда под

Рама ја одликува Меркел со орден со голема ѕвезда

Рама ја одликува Меркел со орден со голема ѕвезда

Рама ја одликува Меркел со орден со голема ѕвезда А.Р. Пред 3 минути Еди Рама ја пречекува канцеларката Ангела Меркел која е во посета на Република Албанија / Фото: EPA-EFE/Malton Dibra Во име на Албанија, премиерот Еди Рама ја одликува германската канцеларка Ангела Меркел со орден со голема ѕвезда во знак на јавна благодарност. – ДАНКЕ АНГЕЛА. Посебно

Рама ја одликува Меркел со орден со голема ѕвезда

Рама ја одликува Меркел со орден со голема ѕвезда

– Во име на Албанија, премиерот Еди Рама ја одликува германската канцеларка Ангела Меркел со орден со голема ѕвезда во знак на јавна благодарност. – ДАНКЕ АНГЕЛА. Посебно задоволство е да ве одликувам во име на Албанија со орден со голема ѕвезда во знак на јавна благодарност, пишува Рама. Канцеларката Меркел по пристигнувањето имаше одвоена средба

(Видео) Рама и додели орден на Меркел

(Видео) Рама и додели орден на Меркел

За време на посетата на Ангела Меркел на Албанија, албанскиот премиер Еди Рама, во име на неговата земја, ја одликува германската канцеларка со орденот Голема ѕвезда во знак на јавна благодарност. ДАНКЕ АНГЕЛА. Посебно задоволство е да ве одликувам во име на Албанија со орден со голема ѕвезда во знак на јавна благодарност – објави Рама. Канцеларката

(Видео) Рама ја одликува Меркел со орден со голема ѕвезда

(Видео) Рама ја одликува Меркел со орден со голема ѕвезда

ДАНКЕ АНГЕЛА. Посебно задоволство е да ве одликувам во име на Албанија со орден со голема ѕвезда во знак на јавна благодарност, пишува Рама. Во име на Албанија, премиерот Еди Рама ја одликува германската канцеларка Ангела Меркел со орден со голема ѕвезда во знак на јавна благодарност. – ДАНКЕ АНГЕЛА. Посебно задоволство е да ве одликувам во име на

Рама ја одликува Меркел со орден со голема ѕвезда

Рама ја одликува Меркел со орден со голема ѕвезда

Во име на Албанија, премиерот Еди Рама ја одликува германската канцеларка Ангела Меркел со орден со голема ѕвезда во знак на јавна благодарност. – ДАНКЕ АНГЕЛА. Посебно задоволство е да ве одликувам во име на Албанија со орден со голема ѕвезда во знак на јавна благодарност, пишува Рама. Канцеларката Меркел по пристигнувањето имаше одвоена средба со

Рама ја одликува Меркел со орден со голема ѕвезда

Рама ја одликува Меркел со орден со голема ѕвезда

Во име на Албанија, премиерот Еди Рама ја одликува германската канцеларка Ангела Меркел со орден со голема ѕвезда во знак на јавна благодарност. – ДАНКЕ АНГЕЛА. Посебно задоволство е да ве одликувам во име на Албанија со орден со голема ѕвезда во знак на јавна благодарност, пишува Рама. Канцеларката Меркел по пристигнувањето имаше одвоена средба со