притисни ентер »

Кој гледа фризура покрај вакво деколте! Големите гради на Нивес Целзиус ја фрлиле во втор план нејзината нова фризура

Кој гледа фризура покрај вакво деколте! Големите гради на Нивес Целзиус ја фрлиле во втор план нејзината нова фризура

Провокативната Нивес Целзиус овој пат сакала да се пофали со нова фризура на социјалните мрежи , но малкумина можеле да го задржат погледот баш на неа. Позирала селфи каде е комплетно нашминкана, во деколте кое го спуштила се до под градите... Она што го нагласила, во опис на фотката е фризурата која ја има – виткана долга коса. Иако е ова еден од

Кој гледа фризура покрај вакво деколте! Големите гради на Нивес Целзиус ја фрлиле во втор план нејзината нова фризура

Кој гледа фризура покрај вакво деколте! Големите гради на Нивес Целзиус ја фрлиле во втор план нејзината нова фризура

Провокативната Нивес Целзиус овој пат сакала да се пофали со нова фризура на социјалните мрежи , но малкумина можеле да го задржат погледот баш на неа. Позирала селфи каде е комплетно нашминкана, во деколте кое го спуштила се до под градите... Она што го нагласила, во опис на фотката е фризурата која ја има – виткана долга коса. Иако е ова еден од

Нивес Целзиус се пофали со жешката фризура, НО СИТЕ ГЛЕДАА НА ДРУГО МЕСТО (ФОТО)

Нивес Целзиус се пофали со жешката фризура, НО СИТЕ ГЛЕДАА НА ДРУГО МЕСТО (ФОТО)

Провокативната Нивес Целзиус овој пат сакаше да се пофали со новата фризура на социјалните мрежи, но малкумина можеа да го задржат погледот на тоа. Таа позираше на селфи комплетно нашминкана, каде беа истакнати нејзините гради… И она што таа го нагласи, барем во описот на фотографијата, е фризурата што ја има– кадрава долга коса. Иако Нивес ретко има

Нивес Целзиус се пофали со жешката фризура, НО СИТЕ ГЛЕДАА НА ДРУГО МЕСТО (ФОТО)

Нивес Целзиус се пофали со жешката фризура, НО СИТЕ ГЛЕДАА НА ДРУГО МЕСТО (ФОТО)

Провокативната Нивес Целзиус овој пат сакаше да се пофали со новата фризура на социјалните мрежи, но малкумина можеа да го задржат погледот на тоа. Таа позираше на селфи комплетно нашминкана, каде беа истакнати нејзините гради… И она што таа го нагласи, барем во описот на фотографијата, е фризурата што ја има– кадрава долга коса. Иако Нивес ретко има

Со градите во преден план Нивес Целзиус во уште една жешка фотка на Инстаграм  (ФОТО)

Со градите во преден план Нивес Целзиус во уште една жешка фотка на Инстаграм (ФОТО)

Контраверзната старлета Нивес Целзиус не престанува да провоцира и да објавува разгоени фотографии на својот Инстаграм профил. Таа и овој пат е актуелна низ балканските медиуми со фотографијата каде што во преден план се нејзините големи гради која собра околу 20 000 лајкови од своите обожаватели. Со оглед на тоа дека стартуваше уште едно жешко лето,

Нивес Целзиус сакаше да се пофали со новата жешка фризура, но никој не се воздржа да не и ги погледне џиновските гради (ФОТО)

Нивес Целзиус сакаше да се пофали со новата жешка фризура, но никој не се воздржа да не и ги погледне џиновските гради (ФОТО)

Нивес Целзиус сакаше да се пофали со новата жешка фризура, но никој не се воздржа да не и ги погледне џиновските гради (ФОТО) Провокативната Нивес Целзиус овој пат сакаше да се пофали со новата фризура на социјалните мрежи, но малкумина можеа да го задржат погледот на тоа. Таа позираше на селфи комплетно нашминкана, каде беа истакнати нејзините гради…

Сакаше да се пофали со новата фризура, но огромните гради ја фрлија во втор план (ФОТО)

Сакаше да се пофали со новата фризура, но огромните гради ја фрлија во втор план (ФОТО)

Провокативната старлета и пејачка Нивес Целзиус овој пат сакаше да се пофали со новата фризура на социјалните мрежи, но малкумина можеа да го задржат погледот на тоа. Таа позираше на селфи комплетно нашминкана, каде беа истакнати нејзините гради … View this post on Instagram Kovrčice, sunce i amor...#curlyhair A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Огромните гради на Нивес Целзиус ја фрлија во втор план нејзината нова фризура (ФОТО)

Огромните гради на Нивес Целзиус ја фрлија во втор план нејзината нова фризура (ФОТО)

Провокативната Нивес Целзиус овој пат сакаше да се пофали со новата фризура на социјалните мрежи, но малкумина можеа да го задржат погледот на тоа. Таа позираше на селфи комплетно нашминкана, каде беа истакнати нејзините гради … И она што таа го нагласи, барем во описот на фотографијата, е фризурата што ја има – кадрава долга коса. Иако Нивес ретко