притисни ентер »

Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот

Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот

ИНТЕРНЕТ , Тренди Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот 2 минути 0 0 Градот ја одобри најзаштитничката рамка во Европа , се пофали градоначалничката на Париз, Идалго Градскиот совет на Париз ја усвои повелбата за мобилни телефони. Документот беше издаден по голема консултација со граѓаните, која беше спроведена есента

Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот

Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот

Градскиот совет на Париз ја усвои повелбата за мобилни телефони. Документот беше издаден по голема консултација со граѓаните, која беше спроведена есента минатата година. Според градоначалничката на Париз, Ана Идалго, нејзиниот град е прв во Франција што воведе регулаторна рамка за комерцијална употреба на 5G. Таа се пофали на Фејсбук и дека се работи

Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот

Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот

Градот ја одобри најзаштитничката рамка во Европа , се пофали градоначалничката на Париз, Идалго Градскиот совет на Париз ја усвои повелбата за мобилни телефони. Документот беше издаден по голема консултација со граѓаните, која беше спроведена есента минатата година. Според градоначалничката на Париз, Ана Идалго, нејзиниот град е прв во Франција што

Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот

Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот

Градот ја одобри најзаштитничката рамка во Европа , се пофали градоначалничката на Париз, Идалго Градскиот совет на Париз ја усвои повелбата за мобилни телефони. Документот беше издаден по голема консултација со граѓаните, која беше спроведена есента минатата година. Според градоначалничката на Париз, Ана Идалго, нејзиниот град е прв во Франција што

Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот

Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот

Градскиот совет на Париз ја усвои повелбата за мобилни телефони. Документот беше издаден по голема консултација со граѓаните, која беше спроведена есента минатата година. Според градоначалничката на Париз, Ана Идалго, нејзиниот град е прв во Франција што воведе регулаторна рамка за комерцијална употреба на 5G. Таа се пофали на Фејсбук и дека се работи

Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот

Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот

Градот ја одобри најзаштитничката рамка во Европа, се пофали градоначалничката на Париз, Идалго Градскиот совет на Париз ја усвои повелбата за мобилни телефони. Документот беше издаден по голема консултација со граѓаните, која беше спроведена есента минатата година. Според градоначалничката на Париз, Ана Идалго, нејзиниот град е прв во Франција што

Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот

Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот

Градот ја одобри најзаштитничката рамка во Европа, се пофали градоначалничката на Париз, Идалго Градскиот совет на Париз ја усвои повелбата за мобилни телефони. Документот беше издаден по голема консултација со граѓаните, која беше спроведена есента минатата година. Според градоначалничката на Париз, Ана Идалго, нејзиниот град е прв во Франција што

Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот

Париз даде зелено светло за комерцијална имплементација на 5G во градот

Градот ја одобри најзаштитничката рамка во Европа , се пофали градоначалничката на Париз, Идалго Градскиот совет на Париз ја усвои повелбата за мобилни телефони. Документот беше издаден по голема консултација со граѓаните, која беше спроведена есента минатата година. Според градоначалничката на Париз, Ана Идалго, нејзиниот град е прв во Франција што