притисни ентер »

Девет клучни совети од српски доктор во борба против коронавирусот

Девет клучни совети од српски доктор во борба против коронавирусот

Д-р Горан Белојевиќ, професор на Медицинскиот факултет во Србија, даде неколку совети до кои треба да се придржуваме во борбата против коронавирусот. Многу е важно да ги погледнете сите совети за правилно однесување во домот за време на коронавирусот - како да се третира гардеробата, пред се. 1. На балкон истресете го сакото, капутот или маиците за

Девет клучни совети од српски доктор во борба против коронавирусот - како треба да се однесувате дома

Девет клучни совети од српски доктор во борба против коронавирусот - како треба да се однесувате дома

Д-р Горан Белојевиќ, професор на Медицинскиот факултет во Србија, даде неколку совети до кои треба да се придржуваме во борбата против коронавирусот. Многу е важно да ги погледнете сите совети за правилно однесување во домот за време на коронавирусот - како да се третира гардеробата, пред се. 1. На балкон истресете го сакото, капутот или маиците за