Вирусари од сите страни, обединете се!

Панде Колемишевски Не е време за партиски кавги, ниту за покажување на традиционалната ароганција од страна на СДСМ и неговите сателити, ниту пак за изнасилена критика, и кога треба и кога не треба, секојдневно ширење лажни вести од страна на ВМРО и неговите неконтролирани изданоци. Треба на сите да им биде јасно: техничката влада не може да падне,