притисни ентер »

Play Store и App Store значително ги зголемија приходите во првиот квартал

Play Store и App Store значително ги зголемија приходите во првиот квартал

СОФТВЕР , Топ Play Store и App Store значително ги зголемија приходите во првиот квартал 5 минути 0 0 Според најновиот извештај на аналитичката компанија App Annie, корисниците трошеле значајно повеќе пари на апликации во текот на првото тримесечје од оваа година. Ова секако се совпаѓа со COVID-19 пандемијата и зголеменото користење на мобилните уреди