притисни ентер »

Наполи: Ни Хамес, ниту Фекир

Наполи: Ни Хамес, ниту Фекир

Наполи е на пат да добие многу тежок удар по своите трансфер амбиции, бидејќи тимот е на пат да ги испушти како Хамес Родригез, така и Набил Фекир кој се појавуваше како алтернатива на колумбискиот ас, тврдат различни извори. Родригез одамна е цел на тимот од Неапол, но нивната неспособност да се разберат со Реал (Мадрид) во пракса е на пат да го

Двоен удар за Наполи – ќе пропушти и Хамес и Фекир

Двоен удар за Наполи – ќе пропушти и Хамес и Фекир

Наполи е на пат да добие многу тежок удар по своите трансфер амбиции, бидејќи тимот е на пат да ги испушти како Хамес Родригез, така и Набил Фекир кој се појавуваше како алтернатива на колумбискиот ас, тврдат различни извори. Родригез одамна е цел на тимот од Неапол, но нивната неспособност да се разберат со Реал (Мадрид) во пракса е на пат да го испрати

Двоен удар за Наполи – ќе пропушти и Хамес и Фекир

Двоен удар за Наполи – ќе пропушти и Хамес и Фекир

Наполи е на пат да добие многу тежок удар по своите трансфер амбиции, бидејќи тимот е на пат да ги испушти како Хамес Родригез, така и Набил Фекир кој се појавуваше како алтернатива на колумбискиот ас, тврдат различни извори. Родригез одамна е цел на тимот од Неапол, но нивната неспособност да се разберат со Реал (Мадрид) во пракса е на пат да го испрати

Двоен удар за Наполи – ќе ги пропушти и Хамес и Фекир

Двоен удар за Наполи – ќе ги пропушти и Хамес и Фекир

Наполи е на пат да добие многу тежок удар по своите трансфер амбиции, бидејќи тимот е на пат да ги испушти како Хамес Родригез, така и Набил Фекир кој се појавуваше како алтернатива на колумбискиот ас, тврдат различни извори. Родригез одамна е цел на тимот од Неапол, но нивната неспособност да се разберат со Реал (Мадрид) во пракса е на пат да го испрати

Двоен удар за Наполи – ќе пропушти и Хамес и Фекир

Двоен удар за Наполи – ќе пропушти и Хамес и Фекир

Наполи е на пат да добие многу тежок удар по своите трансфер амбиции, бидејќи тимот е на пат да ги испушти како Хамес Родригез, така и Набил Фекир кој се појавуваше како алтернатива на колумбискиот ас, тврдат различни извори. Родригез одамна е цел на тимот од Неапол, но нивната неспособност да се разберат со Реал (Мадрид) во пракса е на пат да го испрати