притисни ентер »

Македонец постави рекорд за првпат во историјата на ридско брзинските трки на Водно

Македонец постави рекорд за првпат во историјата на ридско брзинските трки на Водно

Изминатиов викенд на Водно се одржа 37. Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за ФИА централноевропската зона. На натпреварувањето кое се одржа вчера, македонскиот најуспешен натпреварувач и европски шампион во трките од оваа категорија, Игор Стефановски Иџе, постигна рекорд од 02:02:09. Постигнатото време е за две секунди подобро

Рекорд на ридско брзинските трки на Водно

Рекорд на ридско брзинските трки на Водно

На натпреварувањето кое се одржа вчера, македонскиот најуспешен натпреварувач и европски шампион во трките од оваа категорија, Игор Стефановски Иџе, постигна рекорд од 02:02:09. Постигнатото време е за две секунди подобро од последниот рекорд. Интересно е тоа што за првпат во историјата на ридско брзинските трки на Водно, Македонец е сопственик на

Македонец постави рекорд за првпат во историјата на ридско брзинските трки на Водно

Македонец постави рекорд за првпат во историјата на ридско брзинските трки на Водно

На натпреварувањето кое се одржа во неделата на 21.07.2019, македонскиот најуспешен натпреварувач и европски шампион во трките од оваа категорија, Игор Стефановски Иџе, постигна рекорд од 02:02:09. Постигнатото време е за 2 секунди подобро од последниот рекорд. Интересно е тоа што за првпат во историјата на ридско брзинските трки на Водно, Македонец

За првпат во историјата: Македонец постави рекорд на ридско брзинските трки на Водно

За првпат во историјата: Македонец постави рекорд на ридско брзинските трки на Водно

За првпат во историјата: Македонец постави рекорд на ридско брзинските трки на Водно Изминатиов викенд на Водно се одржа 37. Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за ФИА централноевропската зона. На натпреварувањето кое се одржа вчера, македонскиот најуспешен натпреварувач и европски шампион во трките од оваа категорија, Игор

Иџе постави нов рекод на Водно на ридскиот натпревар во автомобилизам

Иџе постави нов рекод на Водно на ридскиот натпревар во автомобилизам

Викендов на патеката на Водно се одржа 37-от Меѓународен ридски натпревар во автомобилизам, кој се бодува за централно-европска зона на ФИА. Најуспешниот македонски натпреварувач и европски шампион во оваа категорија, Игор Стефановски Иџе, првпат во историјата на ридско-брзинските трки на Водно, постави рекорд. Новото најдобро време изнесува - 02:02:09

Македонец постави рекорд за првпат во историјата на ридско брзинските трки на Водно

Македонец постави рекорд за првпат во историјата на ридско брзинските трки на Водно

Изминатиов викенд на Водно се одржа 37. Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за ФИА централноевропската зона. На натпреварувањето кое се одржа вчера, македонскиот најуспешен натпреварувач и европски шампион во трките од оваа категорија, Игор Стефановски Иџе, постигна рекорд од 02:02:09. Постигнатото време е за две секунди подобро

Македонец постави рекорд за првпат во историјата на ридско брзинските трки на Водно

Македонец постави рекорд за првпат во историјата на ридско брзинските трки на Водно

Изминатиов викенд на Водно се одржа 37. Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за ФИА централноевропската зона. На натпреварувањето кое се одржа вчера, македонскиот најуспешен натпреварувач и европски шампион во трките од оваа категорија, Игор Стефановски Иџе, постигна рекорд од 02:02:09. Постигнатото време е за две секунди подобро

Иџе со рекордот на Водно си го оствари сонот

Иџе со рекордот на Водно си го оствари сонот

Најуспешниот македонски натпреварувач и европски шампион во категоријата на ридско-брзински автомобилизам Игор Стефановски Иџе, за две секунди го подобри рекордот на патеката на Водно, во склоп на 37-от Меѓународен ридски натпревар кој се одржа викеднов на Водно. За првпат во историјата на ридско-брзинските трки на Водно, Македонец е сопственик на

Македонец постави рекорд за прв пат во историјата на ридско брзинските трки на Водно

Македонец постави рекорд за прв пат во историјата на ридско брзинските трки на Водно

Изминатиов викенд на Водно се одржа 37 Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за ФИА централноевропската зона. На натпреварувањето кое се одржа во неделата на 21.07.2019, македонскиот најуспешен натпреварувач и европски шампион во трките од оваа категорија, Игор Стефановски Иџе, постигна рекорд од 02:02:09. Постигнатото време

Loading..
Иџе е првиот Македонец во историјата со рекорд на ридско брзинските трки на Водно

Иџе е првиот Македонец во историјата со рекорд на ридско брзинските трки на Водно

На Водно викендов се одржа 37 Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за ФИА централноевропската зона. Македонскиот најуспешен натпреварувач и европски шампион во трките од оваа категорија, Игор Стефановски Иџе, постигна рекорд од 02:02:09. Постигнатото време е за 2 секунди подобро од последниот рекорд. Интересно е тоа што за

Македонец постави рекорд за првпат во историјата на ридско брзинските трки на Водно

Македонец постави рекорд за првпат во историјата на ридско брзинските трки на Водно

Изминатиов викенд на Водно се одржа 37. Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за ФИА централноевропската зона. На натпреварувањето кое се одржа вчера, македонскиот најуспешен натпреварувач и европски шампион во трките од оваа категорија, Игор Стефановски Иџе, постигна рекорд од 02:02:09. Постигнатото време е за две секунди подобро

Македонец постави рекорд за првпат во историјата на ридско брзинските трки на Водно

Македонец постави рекорд за првпат во историјата на ридско брзинските трки на Водно

Изминатиов викенд на Водно се одржа 37. Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за ФИА централноевропската зона. На натпреварувањето кое се одржа вчера, македонскиот најуспешен натпреварувач и европски шампион во трките од оваа категорија, Игор Стефановски Иџе, постигна рекорд од 02:02:09. Постигнатото време е за две секунди подобро

Меѓународен ридски натпревар Водно 2019

Меѓународен ридски натпревар Водно 2019

Викендов на Водно се одржа уште едно издание на меѓународниот ридско-брзински натпревар Викендов на веќе добро познатата патека, падините на Водно, се одржа уште едно издание на меѓународниот ридско-брзински натпревар во автомобилизам кој се бодува за FIA CENTRAL EUROPEAN ZONE, Шампионатот на Македонија и за Шампионатот на Србија, соопшти организаторот

Уверете се во брзината на услугите на ИутеКредит денес, директно на седмите меѓународни ридско-брзински трки на Водно!

Уверете се во брзината на услугите на ИутеКредит денес, директно на седмите меѓународни ридско-брзински трки на Водно!

Денес 21.07.2019, со почеток во 10 часот, Средно Водно ќе биде местото каде ќе се одржат триесет и седмите меѓународни ридско-брзински трки. Македонскиот најуспешен натпреварувач и европски шампион во оваа категорија трки Игор Стефановски – Иџе, кој е заштитно лице на ИутеКредит, ќе биде дел од овој натпревар кој се бодува за ФИА Цетралноевропска зона

Овој викенд нема автобуси до Водно, нема да работи ниту жичницата

Овој викенд нема автобуси до Водно, нема да работи ниту жичницата

Поради одржување на ридски натпревар во автомобилизам на Водно, денеска и утре нема да сообраќаат автобусите на линиите 25, 25А и 25Б, соопшти ЈСП Скопје. За време на викендов нема да работи ниту жичницата на Водно. Денеска со почеток во 12 часот ќе биде одржан неофицијалниот и официјалниот тренинг на ридската трка, а патеката ќе биде затворена за

Викендов нема да работи жичницата на Водно

Викендов нема да работи жичницата на Водно

Утре и задутре нема да работи жичницата на Водно, информираат од Јавното сообраќајно претпријатие. Причина за тоа, како што наведуваат од ЈСП, е одржувањето на ридски натпревар во автомобилизам на Водно. По тој повод нема да сообраќаат ниту линиите 25, 25А и 25Б.