притисни ентер »

Путин се пошегува за сметка на својата и фризурата на Прилепин (ВИДЕО)

Путин се пошегува за сметка на својата и фризурата на Прилепин (ВИДЕО)

Рускиот претседател Владимир Путин на медиумскиот форум на Серускиот народен фронт се пошегува велејќи дека за него и писателот Захар Прилепин се важни информациите од телевизија во кои се препорачува како да порасне косата. Путин об информировании граждан об их правах через СМИ: По телевизору рассказывают, как волосы вырастить, нам с Захаром это важно