притисни ентер »

Премиерот Заев на отворањето на новиот автопат од коридорот 10 кон Македонија

Премиерот Заев на отворањето на новиот автопат од коридорот 10 кон Македонија

Толку и беше потребно за соседна Србија да го изгради автопатот низ тешко пристапната Грделичката Клисура. Градежно чудо, вака српските медиуми го најавуваат утрешното отворање на автопатот со кој се затвора јужниот крак на коридорот 10. Лентата на 26 километри долгиот автопат ќе ја пресече српскиот претседател Александар  Вучиќ, кој не го крие задоволството

Вучиќ: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

Вучиќ: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денеска дека на утрешното отворање на јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ Србија ќе присуствува и премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. – Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот 10, истакна Вучиќ во утринската програма на РТС, додавајќи дека од

За три часа до Белград – утре се отвора автопатот кај Грделичка клисура

За три часа до Белград – утре се отвора автопатот кај Грделичка клисура

Премиерот на Македонија, Зоран Заев, ќе присуствува на утрешното отворање на јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ Србија, изјави денеска српскиот претседател Александар Вучиќ. – Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот 10 – истакна Вучиќ во утринската програма на РТС, додавајќи дека од Белград до Македонија

Вучиќ потврди: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

Вучиќ потврди: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денеска дека на утрешното отворање на јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ Србија ќе присуствува и премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. – Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот 10, истакна Вучиќ во утринската програма на РТС , додавајќи дека од

Заев ќе присуствува утре на отварање на автопатот на Коридор 10 низ Србија

Заев ќе присуствува утре на отварање на автопатот на Коридор 10 низ Србија

Заев ќе присуствува утре на отварање на автопатот на Коридор 10 низ Србија Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денеска дека на утрешното отворање на јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ Србија ќе присуствува и премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. – Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот

Вучиќ потврди: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

Вучиќ потврди: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денеска дека на утрешното отворање на јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ Србија ќе присуствува и премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. – Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот 10, истакна Вучиќ во утринската програма на РТС , додавајќи дека од

Вучиќ: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

Вучиќ: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

– Мислам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот 10, истакна Вучиќ во утринската програма на РТС, додавајќи дека од Белград до Македонија сега ќе се стигнува за три часа. Тој потсети дека на делницата на автопатот преку Грделичка клисура од 26,3 километри, претходеше отворањето на делницата од Грабовница до Грделица

Вучиќ: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

Вучиќ: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

Вучиќ: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10 Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денеска дека на утрешното отворање на јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ Србија ќе присуствува и премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. – Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот 10, истакна Вучиќ

Вучиќ : Заев на отворање на јужниот крак на Коридорот 10

Вучиќ : Заев на отворање на јужниот крак на Коридорот 10

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека на утрешното отворање на јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ Србија ќе присуствува и премиерот Зоран Заев. „Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот 10“, истакна Вучиќ во утринската програма на РТС. Според него, од Белград до македонската граница сега

Вучиќ за Коридорот 10: Кога работите вредно и посветено резултатите се евидентни

Вучиќ за Коридорот 10: Кога работите вредно и посветено резултатите се евидентни

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денеска дека на утрешното отворање на јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ Србија ќе присуствува и премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. – Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот 10, истакна Вучиќ во утринската програма на РТС, додавајќи дека од

Од Скопје до Белград за 3 часа, Заев на отворање на автопатот кај Грделичка клисура

Од Скопје до Белград за 3 часа, Заев на отворање на автопатот кај Грделичка клисура

Премиерот на Македонија, Зоран Заев, ќе присуствува на утрешното отворање на јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ Србија, изјави денеска српскиот претседател Александар Вучиќ. „Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот 10 – истакна Вучиќ во утринската програма на РТС“, додавајќи дека од Белград до Македонија

Вучиќ: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

Вучиќ: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денеска дека на утрешното отворање на јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ Србија ќе присуствува и премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. – Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот 10, истакна Вучиќ во утринската програма на РТС, додавајќи дека од

За три часа до Белград, Заев на отворање на автопатот кај Грделичка клисура

За три часа до Белград, Заев на отворање на автопатот кај Грделичка клисура

Премиерот на Македонија, Зоран Заев, ќе присуствува на утрешното отворање на јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ Србија, изјави денеска српскиот претседател Александар Вучиќ. – Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот 10 – истакна Вучиќ во утринската програма на РТС, додавајќи дека од Белград до Македонија

УШТЕ ЕДЕН АВТОПАТСКИ ЧОЧЕК: Вучиќ го покани Заев на отворање на автопатот од Србија кон Македонија низ Грделичка клисура

УШТЕ ЕДЕН АВТОПАТСКИ ЧОЧЕК: Вучиќ го покани Заев на отворање на автопатот од Србија кон Македонија низ Грделичка клисура

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денеска дека на утрешното отворање на јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ Србија ќе присуствува и македонскиот премиер Зоран Заев. – Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот 10, истакна Вучиќ во утринската програма на РТС, додавајќи дека од Белград до

Заев ќе присуствува на отворањето на Коридор 10 во Србија

Заев ќе присуствува на отворањето на Коридор 10 во Србија

Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот 10, истакна Вучиќ Премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев утре ќе биде присутен на утрешното отворање на јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ Србија, на покана на српскиот претседател Александар Вучиќ. „Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го

Вучиќ: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

Вучиќ: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денеска дека на утрешното отворање на јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ Србија ќе присуствува и премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. – Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот 10, истакна Вучиќ во утринската програма на РТС, додавајќи дека од

Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10 - Вучиќ вели тоа е важна вест

Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10 - Вучиќ вели тоа е важна вест

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денеска дека на утрешното отворање на јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ Србија ќе присуствува и премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. – Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот 10, истакна Вучиќ во утринската програма на РТС, додавајќи дека од

Вучиќ: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

Вучиќ: Заев на отворање на јужниот крак на Коридор 10

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денеска дека на утрешното отворање на јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ Србија ќе присуствува и премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. – Милам дека пристигнувањето на Заев е важна вест и го покажува значењето на Коридорот 10, истакна Вучиќ во утринската програма на РТС, додавајќи дека од

Утре свечено отворање на автопатот во јужна Србија кон Македонија

Утре свечено отворање на автопатот во јужна Србија кон Македонија

Српската министерка за градежништво, сообраќај и инфраструктура Зорана Михајловиќ денеска најави дека в сабота во Грделичка Клисура свечено ќе биде пуштен во употреба јужниот крак на автопатот на Коридор 10 низ јужна Србија до границата со Македонија. Михајловиќ за ТВ Прва изјави дека со завршувањето на работите во Грделичката Клисура, целосно е комплетирана