притисни ентер »

„Керинг“ ќе го забрани крзното

„Керинг“ ќе го забрани крзното

Луксузниот моден конгломерат „Керинг“ објави дека ќе ја исфрли употребата на вистинско крзно од животни во сите свои компании до есента 2022 година. „Керинг“, инаку е сопственик на брендовите „Гучи“, „Ив Сан Лоран“, „Александар Меквин“ и „Баленсијага“. – Дојде време. Светот се промени, заедно со нашите клиенти, па луксузот мора да се прилагоди на тоа

НЕМА ВЕЌЕ ВИСТИНСКО КРЗНО! Луксузот мора да се прилагоди

НЕМА ВЕЌЕ ВИСТИНСКО КРЗНО! Луксузот мора да се прилагоди

Луксузниот моден конгломерат „Керинг“ објави дека ќе ја исфрли употребата на вистинско крзно од животни во сите свои компании до есента 2022 година. „Керинг“, инаку е сопственик на брендовите „Гучи“, „Ив Сан Лоран“, „Александар Меквин“ и „Баленсијага“. -Дојде време. Светот се промени, заедно со нашите клиенти, па луксузот мора да се прилагоди на тоа

„Керинг“ ќе го забрани крзното

„Керинг“ ќе го забрани крзното

Луксузниот моден конгломерат „Керинг“ објави дека ќе ја исфрли употребата на вистинско крзно од животни во сите свои компании до есента 2022 година. „Керинг“, инаку е сопственик на брендовите „Гучи“, „Ив Сан Лоран“, „Александар Меквин“ и „Баленсијага“. – Дојде време. Светот се промени, заедно со нашите клиенти, па луксузот мора да се прилагоди на тоа

Најпознатите светски брендови за облека ќе го забранат крзното

Најпознатите светски брендови за облека ќе го забранат крзното

Најпознатите светски брендови за облека ќе го забранат крзното Луксузниот моден конгломерат „Керинг“ објави дека ќе ја исфрли употребата на вистинско крзно од животни во сите свои компании до есента 2022 година. „Керинг“, инаку е сопственик на брендовите „Гучи“, „Ив Сан Лоран“, „Александар Меквин“ и „Баленсијага“. -Дојде време. Светот се промени, заедно

„Керинг“ ќе го забрани крзното во своите брендови: „Гучи“, „Ив Сeн Лоран“, „Александар Меквин“ и „Баленсијага“

„Керинг“ ќе го забрани крзното во своите брендови: „Гучи“, „Ив Сeн Лоран“, „Александар Меквин“ и „Баленсијага“

Лос Анџелес, 27 септември 2021 (МИА) – Луксузниот моден конгломерат „Керинг“ објави дека ќе ја исфрли употребата на вистинско крзно од животни во сите свои компании до есента 2022 година. „Керинг“, инаку е сопственик на брендовите „Гучи“, „Ив Сeн Лоран“, „Александар Меквин“ и „Баленсијага“. – Дојде време. Светот се промени, заедно со нашите клиенти,

Луксузниот моден конгломерат „Керинг“ објави дека ќе ја исфрли употребата на вистинско крзно од животни

Луксузниот моден конгломерат „Керинг“ објави дека ќе ја исфрли употребата на вистинско крзно од животни

Луксузниот моден конгломерат „Керинг“ објави дека ќе ја исфрли употребата на вистинско крзно од животни во сите свои компании до есента 2022 година. „Керинг“, инаку е сопственик на брендовите „Гучи“, „Ив Сан Лоран“, „Александар Меквин“ и „Баленсијага“. -Дојде време. Светот се промени, заедно со нашите клиенти, па луксузот мора да се прилагоди на тоа

Hajпoзнaтитe cвeтски бpeндoви зa oблeкa ќe гo зaбpaнaт кpзнoтo

Hajпoзнaтитe cвeтски бpeндoви зa oблeкa ќe гo зaбpaнaт кpзнoтo

Луксузниот моден конгломерат „Керинг“ објави дека ќе ја исфрли употребата на вистинско крзно од животни во сите свои компании до есента 2022 година. „Керинг“, инаку е сопственик на брендовите „Гучи“, „Ив Сан Лоран“, „Александар Меквин“ и „Баленсијага“. -Дојде време. Светот се промени, заедно со нашите клиенти, па луксузот мора да се прилагоди на тоа

„Керинг“ ќе го забрани крзното

„Керинг“ ќе го забрани крзното

– Луксузниот моден конгломерат „Керинг“ објави дека ќе ја исфрли употребата на вистинско крзно од животни во сите свои компании до есента 2022 година. „Керинг“, инаку е сопственик на брендовите „Гучи“, „Ив Сан Лоран“, „Александар Меквин“ и „Баленсијага“. – Дојде време. Светот се промени, заедно со нашите клиенти, па луксузот мора да се прилагоди на

„Керинг” ќе го забрани крзното

„Керинг” ќе го забрани крзното

Луксузниот моден конгломерат „Керинг” објави дека ќе ја исфрли употребата на вистинско крзно од животни во сите свои компании до есента 2022 година. „Керинг”, инаку е сопственик на брендовите „Гучи”, „Ив Сан Лоран”, „Александар Меквин” и „Баленсијага”. – Дојде време. Светот се промени, заедно со нашите клиенти, па луксузот мора да се прилагоди на тоа