притисни ентер »

Овие седум знаци укажуваат на загрозено женско здравје

Овие седум знаци укажуваат на загрозено женско здравје

Дали понекогаш чуствувате чешање или пецкање околу или во вашата вагина? Или можеби во текот на сексот имате необјаслиба болка или чуден мирис? Сите овие се знаци дека нешто не е во ред со вашата вагина. Чешање Разни фактори влијаат врз ова: неадекватна долна облека, алергиска реакција на гелот за туширање, габична инфекција. Доколку чешањето не се

Не е ниту малку НАИВНО: Овие знаци укажуваат на нарушено ЗДРАВЈЕ на вагината

Не е ниту малку НАИВНО: Овие знаци укажуваат на нарушено ЗДРАВЈЕ на вагината

Дали понекогаш чуствувате чешање или пецкање околу или во вашата вагина? Или можеби во текот на сексот имате необјаслиба болка или чуден мирис? Сите овие се знаци дека нешто не е во ред со вашата вагина. Чешање Разни фактори влијаат врз ова: неадекватна долна облека, алергиска реакција на гелот за туширање, габична инфекција. Доколку чешањето не се

Седум знаци кои укажуваат на тоа дека вашето женско здравје е загрозено

Седум знаци кои укажуваат на тоа дека вашето женско здравје е загрозено

Дали понекогаш чуствувате чешање или пецкање околу или во вашата вагина? Или можеби во текот на сексот имате необјаслиба болка или чуден мирис? Сите овие се знаци дека нешто не е во ред со вашата вагина. Чешање Разни фактори влијаат врз ова: неадекватна долна облека, алергиска реакција на гелот за туширање, габична инфекција. Доколку чешањето не се