притисни ентер »

Хит видео:”Заев го виде Трамп”

Хит видео:”Заев го виде Трамп”

Премиерот Заев не се пофали за средбата со американскиот претседател Доналд Tpaмп како што го направи тоа пред две години во Обединетите Нации во Њујорк. Можеби затоа што оваа средба трaеше малку пократко односно 5 секунди, за разлика од претходната која беше подолга за една секунда. Имено, премиерот воопшто немаше да се види со Tpaмп доколку сам не