притисни ентер »

Лекот „хлорокин“ ставен на листата за укинување на царинската давачка

Лекот „хлорокин“ ставен на листата за укинување на царинската давачка

Дополнување на Одлуката за укинување на увозната давачка – царинската стапка за потрошен медицински материјал и за лекот „хлорокин“ (chloroquine), донесе Владата на денешната 29-та седница. – Во насока на обезбедување сеопфатен и координиран пристап во идентификување и пренасочување на достапната билатерална помош за активностите за спречување на КОВИД-19,

Лекот кој се користи во комбинација со сумамед како терапија за коронавирус ќе биде ослободен од царина

Лекот кој се користи во комбинација со сумамед како терапија за коронавирус ќе биде ослободен од царина

[photo] Дополнување на Одлуката за укинување на увозната давачка – царинската стапка за потрошен медицински материјал и за лекот „хлорокин“ (chloroquine), донесе Владата на денешната 29-та седница. -Во насока на обезбедување сеопфатен и координиран пристап во идентификување и пренасочување на достапната билатерална помош за активностите за спречување

Лекот „хлорокин“ ставен на листата за укинување на царинската давачка

Лекот „хлорокин“ ставен на листата за укинување на царинската давачка

Дополнување на Одлуката за укинување на увозната давачка – царинската стапка за потрошен медицински материјал и за лекот „хлорокин“ (chloroquine), донесе Владата на денешната 29-та седница. -Во насока на обезбедување сеопфатен и координиран пристап во идентификување и пренасочување на достапната билатерална помош за активностите за спречување на КОВИД-19,

Лекот „хлорокин“ е ставен на листата за укинување на царинската давачка

Лекот „хлорокин“ е ставен на листата за укинување на царинската давачка

Лекот „хлорокин“ (chloroquine) е ставен на листата за укинување на царинската давачка, информираат од Владата по одржаната 29-та седница. Во насока на обезбедување сеопфатен и координиран пристап во идентификување и пренасочување на достапната билатерална помош за активностите за спречување на КОВИД-19, на оваа седница Владата ги задолжи сите органи

Лекот „хлорокин“ (chloroquine) ставен на листата за укинување на царинската давачка

Лекот „хлорокин“ (chloroquine) ставен на листата за укинување на царинската давачка

Дополнување на Одлуката за укинување на увозната давачка – царинската стапка за потрошен медицински материјал и за лекот „хлорокин“ (chloroquine), донесе Владата на денешната 29-та седница. -Во насока на обезбедување сеопфатен и координиран пристап во идентификување и пренасочување на достапната билатерална помош за активностите за спречување на КОВИД-19,

Лекот „хлорокин“ (chloroquine) ставен на листата за укинување на царинската давачка

Лекот „хлорокин“ (chloroquine) ставен на листата за укинување на царинската давачка

Дополнување на Одлуката за укинување на увозната давачка – царинската стапка за потрошен медицински материјал и за лекот „хлорокин“ (chloroquine), донесе Владата на денешната 29-та седница. -Во насока на обезбедување сеопфатен и координиран пристап во идентификување и пренасочување на достапната билатерална помош за активностите за спречување на КОВИД-19,

Лекот „хлорокин” ставен на листата за укинување на царинската давачка

Лекот „хлорокин” ставен на листата за укинување на царинската давачка

Дополнување на Одлуката за укинување на увозната давачка – царинската стапка за потрошен медицински материјал и за лекот „хлорокин” (chloroquine), донесе Владата на денешната 29-та седница. -Во насока на обезбедување сеопфатен и координиран пристап во идентификување и пренасочување на достапната билатерална помош за активностите за спречување на КОВИД-19,

Лекот „хлорокин” (chloroquine) ставен на листата за укинување на царинската давачка

Лекот „хлорокин” (chloroquine) ставен на листата за укинување на царинската давачка

– Дополнување на Одлуката за укинување на увозната давачка – царинската стапка за потрошен медицински материјал и за лекот „хлорокин” (chloroquine), донесе Владата на денешната 29-та седница. -Во насока на обезбедување сеопфатен и координиран пристап во идентификување и пренасочување на достапната билатерална помош за активностите за спречување на

„Хлорокин“ ставен на листата за укинување на царинската давачка

„Хлорокин“ ставен на листата за укинување на царинската давачка

Дополнување на Одлуката за укинување на увозната давачка – царинската стапка за потрошен медицински материјал и за лекот „хлорокин“ (chloroquine), донесе Владата на денешната 29-та седница. -Во насока на обезбедување сеопфатен и координиран пристап во идентификување и пренасочување на достапната билатерална помош за активностите за спречување на КОВИД-19,

Лекот „хлорокин“ ставен на листата за укинување на царинската давачка

Лекот „хлорокин“ ставен на листата за укинување на царинската давачка

Владата на денешната 29-та седница донесе дополнување на Одлуката за укинување на увозната давачка – царинската стапка за потрошен медицински материјал и за лекот „хлорокин“ (chloroquine). -Во насока на обезбедување сеопфатен и координиран пристап во идентификување и пренасочување на достапната билатерална помош за активностите за спречување на КОВИД-19,