притисни ентер »

Единствена Македонија: МВР го охрабрува албанскиот сепаратизам, кривични пријави за говор на омраза само за Македонци, а не и за Албанци

Единствена Македонија: МВР го охрабрува албанскиот сепаратизам, кривични пријави за говор на омраза само за Македонци, а не и за Албанци

Од Единаствена Македонија преу соопштение велат дека поминале два дена од, како што наведуаат во соопштението „скандалозниот говор на омраза на Талат Џафери, Бујар Османи и Али Ахмети кои во друштво на албанскиот претседател Илир Мета среде Скопје „летаа орли„“, а од МВР, велат од партијата има целосен молк. „Сведоци сме како МВР секојдневно поднесува

Единствена Македонија: МВР го охрабрува албанскиот сепаратизам, кривични за говор на омраза само за Македонци, не и за Албанци

Единствена Македонија: МВР го охрабрува албанскиот сепаратизам, кривични за говор на омраза само за Македонци, не и за Албанци

„Поминаа два дена од скандалозниот говор на омраза на Талат Џафери, Бујар Османи и Али Ахмети кои во друштво на албанскиот претседател Илир Мета среде Скопје „летаа орли„ а од МВР целосен молк. Сведоци сме како МВР секојдневно поднесува кривични пријави против Македонци за наводен говор на омраза меѓу кои и три кривични пријави од МВР против претседателот

Единствена Македонија: МВР го охрабрува албанскиот сепаратизам, кривични пријави за говор на омраза само за Македонци, а не и за Албанци

Единствена Македонија: МВР го охрабрува албанскиот сепаратизам, кривични пријави за говор на омраза само за Македонци, а не и за Албанци

Единствена Македонија: МВР го охрабрува албанскиот сепаратизам, кривични пријави за говор на омраза само за Македонци, а не и за Албанци Од Единствена Македонија преку соопштение велат дека поминале два дена од, како што наведуваат во соопштението, „скандалозниот говор на омраза на Талат Џафери, Бујар Османи и Али Ахмети, кои во друштво на албанскиот