притисни ентер »

(Фото) Харис Џиновиќ ги разигра Цеца и Јована во кафеана

(Фото) Харис Џиновиќ ги разигра Цеца и Јована во кафеана

Фолк ѕвездата Цеца Ражнатовиќ во друштво со Жељко Јоксимовиќ и неговата сопруга Јована, како и со пејачот Харис Џиновиќ со сопругата Милена заедно беа на дружба во кафеана. Цеца споделила снимка од кафана каде друштвото се забваува на музиката на Харис,  по долгото седењеа дома и во изолација . Цеца објавила неколку сториња на Инстаграм, на кои се

(Фото) Харис Џиновиќ ги разигра Цеца и Јована во кафеана

(Фото) Харис Џиновиќ ги разигра Цеца и Јована во кафеана

Фолк ѕвездата Цеца Ражнатовиќ во друштво со Жељко Јоксимовиќ и неговата сопруга Јована, како и со пејачот Харис Џиновиќ со сопругата Милена заедно беа на дружба во кафеана. Цеца споделила снимка од кафана каде друштвото се забваува на музиката на Харис,  по долгото седењеа дома и во изолација . Цеца објавила неколку сториња на Инстаграм, на кои се

Фатени заедно! Цеца Ражнатовиќ и Јована Јоксимовиќ уживал во ноќна забава, и не биле сами

Фатени заедно! Цеца Ражнатовиќ и Јована Јоксимовиќ уживал во ноќна забава, и не биле сами

Пејачката Цеца Ражнатовиќ позната по ведар дух, и секогаш насмеана има многу пријатели од естрада и од јавниот живот, со кого се дружи и е во доста добри односи. Меѓу нив е познатата водителка Јована Јоксимовиќ, нејзиниот сопруг Жељко Јоксимовиќ, како и пејачот Харис Џиновиќ со сопругата Милена. Цеца споделила снимка од кафана каде го забележала нивното

Фатени заедно! Цеца Ражнатовиќ и Јована Јоксимовиќ уживал во ноќна забава, и не биле сами

Фатени заедно! Цеца Ражнатовиќ и Јована Јоксимовиќ уживал во ноќна забава, и не биле сами

Пејачката Цеца Ражнатовиќ позната по ведар дух, и секогаш насмеана има многу пријатели од естрада и од јавниот живот, со кого се дружи и е во доста добри односи. Меѓу нив е познатата водителка Јована Јоксимовиќ, нејзиниот сопруг Жељко Јоксимовиќ, како и пејачот Харис Џиновиќ со сопругата Милена. Цеца споделила снимка од кафана каде го забележала нивното

Цеца и Јована Јоксимовиќ се разиграа на прославата на Бајрам кај Харис Џиновиќ (ВИДЕО)

Цеца и Јована Јоксимовиќ се разиграа на прославата на Бајрам кај Харис Џиновиќ (ВИДЕО)

Харис Џиновиќ синоќа собра пријатели и колеги во неговиот дом за да го прослави Бајрам, добро друштво не недостасуваше. На прославата присуствуваа Цеца Ражнатовиќ и Жеjко Јоксимовиќ со сопругата Јована, како и многу други, а женскиот дел од тимот плени со својот изглед и одлично расположение. Жељко го зеде и микрофонот, создавајќи одлична атмосфера

Цеца и Јована Јоксимовиќ се разиграа на прославата на Бајрам кај Харис Џиновиќ

Цеца и Јована Јоксимовиќ се разиграа на прославата на Бајрам кај Харис Џиновиќ

Харис Џиновиќ синоќа собра пријатели и колеги во неговиот дом за да го прослави Бајрам, добро друштво не недостасуваше. На прославата присуствуваа Цеца Ражнатовиќ и Жеjко Јоксимовиќ со сопругата Јована, како и многу други, а женскиот дел од тимот плени со својот изглед и одлично расположение. Жељко го зеде и микрофонот, создавајќи одлична атмосфера