притисни ентер »

Видео: Хуманитарна акција на Алкалоид со песната „Чукни во дрво“

Видео: Хуманитарна акција на Алкалоид со песната „Чукни во дрво“

Една од најпопуларните и најоптимистични македонски песни, антологиската „Чукни во дрво“, под покровителство на „Алкалоид“ доби нова верзија. Безвременските стихови и уникатната преработка и изведба од децата кои се дел од проектот „Дајте музика“ ќе добијат и хуманитарна нота. Алкалоид по повод својот 85 годишен јубилеј ќе го постави видоеспотот на

„Алкалоид“ со хуманитарна акција го слави 85 роденден

„Алкалоид“ со хуманитарна акција го слави 85 роденден

Embedded video for „Алкалоид“ со хуманитарна акција го слави 85 роденден “Алкалоид” во нова хуманитарна кампања за малите пациенти кои се лекуваат на Клиниката за детски болести. За 85 - годишниот јубилеј преку видео спот за култната песна “Чукни во дрво” препеана од децата од “Дајте музика” кој од денеска ќе биде поставен на дигиталните канали на

Хуманитарна акција на Алкалоид со песната „Чукни во дрво“ (ВИДЕО)

Хуманитарна акција на Алкалоид со песната „Чукни во дрво“ (ВИДЕО)

Безвременските стихови и уникатната преработка и изведба од децата кои се дел од проектот „Дајте музика“ ќе добијат и хуманитарна нота. Алкалоид по повод својот 85 годишен јубилеј ќе го постави видоеспотот на нивните дигитални канали. За секој преглед на спотот компанијата ќе донира по еден денар на Клиниката за детски болести во период од 10 јуни

„Чукни во дрво“: Алкалоид со хуманитарен видеоспот по повод 85-тиот јубилеј

„Чукни во дрво“: Алкалоид со хуманитарен видеоспот по повод 85-тиот јубилеј

Една од најпопуларните и најоптимистични македонски песни, антологиската „Чукни во дрво“, под покровителство на „Алкалоид“ доби нова верзија. Изведувана и преработувана повеќе од 3 децении од сериозни музичари од земјава и од регионот, овојпат довербата за нејзина изведба авторот Влатко Стефановски им ја додели на најмладите. Безвременските стихови

„Чукни во дрво“: Алкалоид со хуманитарен видеоспот по повод 85-тиот јубилеј

„Чукни во дрво“: Алкалоид со хуманитарен видеоспот по повод 85-тиот јубилеј

50 Споделувања Share Tweet Една од најпопуларните и најоптимистични македонски песни, антологиската „Чукни во дрво“, под покровителство на „Алкалоид“ доби нова верзија. Изведувана и преработувана повеќе од 3 децении од сериозни музичари од земјава и од регионот, овојпат довербата за нејзина изведба авторот Влатко Стефановски им ја додели на најмладите

„Чукни во дрво“: Алкалоид со хуманитарен видеоспот по повод 85-тиот јубилеј

„Чукни во дрво“: Алкалоид со хуманитарен видеоспот по повод 85-тиот јубилеј

Една од најпопуларните и најоптимистични македонски песни, антологиската „Чукни во дрво“, под покровителство на „Алкалоид“ доби нова верзија. Изведувана и преработувана повеќе од 3 децении од сериозни музичари од земјава и од регионот, овојпат довербата за нејзина изведба авторот Влатко Стефановски им ја додели на најмладите. Безвременските стихови

„Чукни во дрво“: Алкалоид со хуманитарен видеоспот по повод 85-тиот јубилеј

„Чукни во дрво“: Алкалоид со хуманитарен видеоспот по повод 85-тиот јубилеј

Една од најпопуларните и најоптимистични македонски песни, антологиската „Чукни во дрво“, под покровителство на „Алкалоид“ доби нова верзија. Изведувана и преработувана повеќе од 3 децении од сериозни музичари од земјава и од регионот, овојпат довербата за нејзина изведба авторот Влатко Стефановски им ја додели на најмладите. Безвременските стихови

„Чукни во дрво“: Алкалоид со хуманитарен видеоспот по повод 85-от јубилеј

„Чукни во дрво“: Алкалоид со хуманитарен видеоспот по повод 85-от јубилеј

Една од најпопуларните и најоптимистични македонски песни, антологиската „Чукни во дрво“, под покровителство на „Алкалоид“ доби нова верзија. Изведувана и преработувана повеќе од 3 децении од сериозни музичари од земјава и од регионот, овојпат довербата за нејзина изведба авторот Влатко Стефановски им ја додели на најмладите. Безвременските стихови

„Чукни во дрво“: Алкалоид со хуманитарен видеоспот по повод 85-тиот јубилеј

„Чукни во дрво“: Алкалоид со хуманитарен видеоспот по повод 85-тиот јубилеј

Една од најпопуларните и најоптимистични македонски песни, антологиската „Чукни во дрво“, под покровителство на „Алкалоид“ доби нова верзија. Изведувана и преработувана повеќе од 3 децении од сериозни музичари од земјава и од регионот,  овојпат довербата за нејзина изведба авторот Влатко Стефановски им ја додели на најмладите. Безвременските стихови

За 85. роденден на „Алкалоид“ деца ја препеаја „Чукни во дрво“, за секој преглед компанијата ќе донира по денар за детска клиника

За 85. роденден на „Алкалоид“ деца ја препеаја „Чукни во дрво“, за секој преглед компанијата ќе донира по денар за детска клиника

„Алкалоид“ низ видеоспот во кој деца ја пејат антологиската „Чукни во дрво“ на Влатко Стефановски, го одбележува 85. роденден, со тоа што за секој преглед на видеоспотот компанијата ќе ѝ донира по еден денар на Универзитетската клиника за детски болести. Приказната во видеоспотот поаѓа од изработка на картички, кои најмалите деца ги подготвуваат во

„Чукни во дрво“: Алкалоид со хуманитарен видеоспот по повод 85-тиот јубилеј

„Чукни во дрво“: Алкалоид со хуманитарен видеоспот по повод 85-тиот јубилеј

Една од најпопуларните и најоптимистични македонски песни, антологиската „Чукни во дрво“, под покровителство на „Алкалоид“ доби нова верзија. Изведувана и преработувана повеќе од 3 децении од сериозни музичари од земјава и од регионот, овојпат довербата за нејзина изведба авторот Влатко Стефановски им ја додели на најмладите. Безвременските стихови

„Чукни во дрво“: АЛКАЛОИД со хуманитарен видеоспот по повот 85-тиот јубилеј

„Чукни во дрво“: АЛКАЛОИД со хуманитарен видеоспот по повот 85-тиот јубилеј

Една од најпопуларните и најоптимистични македонски песни, антологиската „Чукни во дрво“, под покровителство на „Алкалоид“ доби нова верзија. Изведувана и преработувана повеќе од 3 децении од сериозни музичари од земјава и од регионот,  овојпат довербата за нејзина изведба авторот Влатко Стефановски им ја додели на најмладите. Безвременските стихови

„Чукни во дрво“: Алкалоид со хуманитарен видеоспот за 85-годишниот јубилеј

„Чукни во дрво“: Алкалоид со хуманитарен видеоспот за 85-годишниот јубилеј

Една од најпопуларните и најоптимистични македонски песни, антологиската „Чукни во дрво“, под покровителство на „Алкалоид“ доби нова верзија, информира „Алкалоид“ Изведувана и преработувана повеќе од 3 децении од сериозни музичари од земјава и од регионот,  овојпат довербата за нејзина изведба авторот Влатко Стефановски им ја додели на најмладите.

„Чукни во дрво“ – Алкалоид со хуманитарен видео спот, еве како можете да помогнете и вие за поголема донација

„Чукни во дрво“ – Алкалоид со хуманитарен видео спот, еве како можете да помогнете и вие за поголема донација

„Чукни во дрво“ – Алкалоид со хуманитарен видео спот, еве како можете да помогнете и вие за поголема донација Една од најпопуларните и најоптимистични македонски песни, антологиската „Чукни во дрво“, под покровителство на „Алкалоид“ доби нова верзија. Изведувана и преработувана повеќе од 3 децении од сериозни музичари од земјава и од регионот,  овојпат