притисни ентер »

Екстра помош за нови вработувања за компаниите, мерката 14.500 ќе се развива со поголема поддршка за повеќе погодените, најави Заев во новиот пакет мерки

Екстра помош за нови вработувања за компаниите, мерката 14.500 ќе се развива со поголема поддршка за повеќе погодените, најави Заев во новиот пакет мерки

Помош ќе има за сите, државата е подготвена да направи се во рамки на своите финансиски капацитети да им помогне на работниците, на невработените, на сиромашните, на македонската економија и стопанство, најави денеска премиерот Зоран Заев и информира дека одлуките ќе бидат дооформени до крајот на другата недела. Тој изрази уверување дека другата недела

Екстра помош за нови вработувања за компаниите, најави Заев во новиот пакет мерки

Екстра помош за нови вработувања за компаниите, најави Заев во новиот пакет мерки

Помош ќе има за сите, државата е подготвена да направи се во рамки на своите финансиски капацитети да им помогне на работниците, на невработените, на сиромашните, на македонската економија и стопанство, најави денеска премиерот Зоран Заев и информира дека одлуките ќе бидат дооформени до крајот на другата недела. Тој изрази уверување дека другата недела

Екстра помош за нови вработувања за компаниите, мерката 14.500 ќе се развива со поголема поддршка за повеќе погодените, најави Заев во новиот пакет мерки

Екстра помош за нови вработувања за компаниите, мерката 14.500 ќе се развива со поголема поддршка за повеќе погодените, најави Заев во новиот пакет мерки

Помош ќе има за сите, државата е подготвена да направи се во рамки на своите финансиски капацитети да им помогне на работниците, на невработените, на сиромашните, на македонската економија и стопанство, најави денеска премиерот Зоран Заев и информира дека одлуките ќе бидат дооформени до крајот на другата недела. Тој изрази уверување дека другата недела

Еве што најави премиерот Заев во новиот пакет мерки

Еве што најави премиерот Заев во новиот пакет мерки

Помош ќе има за сите, државата е подготвена да направи се во рамки на своите финансиски капацитети да им помогне на работниците, на невработените, на сиромашните, на македонската економија и стопанство, најави денеска премиерот Зоран Заев и информира дека одлуките ќе бидат дооформени до крајот на другата недела. Тој изрази уверување дека другата недела

Новите мерки до крајот на следната недела, помошта ќе зависи колку која е фирма е погодена

Новите мерки до крајот на следната недела, помошта ќе зависи колку која е фирма е погодена

Новиот пакет економски мерки за поддршка на стопанството најверојатно ќе биде презентиран до крајот на следната недела, најави денес премиерот Зоран Заев, кој рече дека оние фирми кои се погодени повеќе од кризата со КОВИД-19, ќе добијат и поголема поддршка. „Помош ќе има за сите и државата е подготвена да направи се во рамките на своите финансиски

Екстра помош за нови вработувања за компаниите, мерката 14.500 ќе се развива со поголема поддршка за повеќе погодените, најави Заев во новиот пакет мерки

Екстра помош за нови вработувања за компаниите, мерката 14.500 ќе се развива со поголема поддршка за повеќе погодените, најави Заев во новиот пакет мерки

ИЗВОР Скопје24 | септември 18, 2020 Помош ќе има за сите, државата е подготвена да направи се во рамки на своите финансиски капацитети да им помогне на работниците, на невработените, на сиромашните, на македонската економија и стопанство, најави денеска премиерот Зоран Заев и информира дека одлуките ќе бидат дооформени до крајот на другата недела.

Заев најави дел од четвртиот сет економски мерки: Екстра помош за компаниите за нови вработувања, поголема поддршка за погодените лица

Заев најави дел од четвртиот сет економски мерки: Екстра помош за компаниите за нови вработувања, поголема поддршка за погодените лица

Помош ќе има за сите, државата е подготвена да направи се што е рамки на нејзините финансиски капацитети да им помогне на работниците, на невработените, на сиромашните, на македонската економија и на стопанство, најави денеска премиерот Зоран Заев и информира дека одлуките ќе бидат дооформени до крајот на другата недела. Тој изрази уверување дека другата

Заев: Екстра помош за нови вработувања за компаниите, мерката 14.500 ќе се развива со поголема поддршка за повеќе погодените

Заев: Екстра помош за нови вработувања за компаниите, мерката 14.500 ќе се развива со поголема поддршка за повеќе погодените

Помош ќе има за сите, државата е подготвена да направи се во рамки на своите финансиски капацитети да им помогне на работниците, на невработените, на сиромашните, на македонската економија и стопанство, најави денеска премиерот Зоран Заев и информира дека одлуките ќе бидат дооформени до крајот на другата недела. Тој изрази уверување дека другата недела

Заев: Со новите мерки ќе се поттикнува потрошувачката и ќе се помогнат бизнисите зависно од загубите

Заев: Со новите мерки ќе се поттикнува потрошувачката и ќе се помогнат бизнисите зависно од загубите

Помош ќе има за сите, државата е подготвена да направи се во рамки на своите финансиски капацитети да им помогне на работниците, на невработените, на сиромашните, на македонската економија и стопанство, изјави денеска премиерот Зоран Заев и информира дека одлуките ќе бидат дооформени до крајот на другата недела. Тој изрази уверување дека другата недела

Екстра помош за нови вработувања за компаниите, мерката 14.500 ќе се развива со поголема поддршка за повеќе погодените, најави Заев во новиот пакет мерки

Екстра помош за нови вработувања за компаниите, мерката 14.500 ќе се развива со поголема поддршка за повеќе погодените, најави Заев во новиот пакет мерки

Скопје, 18 септември 2020 () – Помош ќе има за сите, државата е подготвена да направи се во рамки на своите финансиски капацитети да им помогне на работниците, на невработените, на сиромашните, на македонската економија и стопанство, најави денеска премиерот Зоран Заев и информира дека одлуките ќе бидат дооформени до крајот на другата недела. Тој изрази

Заев: Со новите мекри ќе се поттикнува потрошувачката и ќе се помогнат бизнисите зависно од загубите

Заев: Со новите мекри ќе се поттикнува потрошувачката и ќе се помогнат бизнисите зависно од загубите

Помош ќе има за сите, државата е подготвена да направи се во рамки на своите финансиски капацитети да им помогне на работниците, на невработените, на сиромашните, на македонската економија и стопанство, изјави денеска премиерот Зоран Заев и информира дека одлуките ќе бидат дооформени до крајот на другата недела. Тој изрази уверување дека другата недела

Екстра помош за нови вработувања за компаниите, мерката 14.500 ќе се развива со поголема поддршка за повеќе погодените

Екстра помош за нови вработувања за компаниите, мерката 14.500 ќе се развива со поголема поддршка за повеќе погодените

-Реклама- Помош ќе има за сите, државата е подготвена да направи се во рамки на своите финансиски капацитети да им помогне на работниците, на невработените, на сиромашните, на македонската економија и стопанство, најави денеска премиерот Зоран Заев и информира дека одлуките ќе бидат дооформени до крајот на другата недела. Тој изрази уверување дека

Екстра помош за нови вработувања за компаниите, мерката 14.500 ќе се развива со поголема поддршка за повеќе погодените, најави Заев во новиот пакет мерки

Екстра помош за нови вработувања за компаниите, мерката 14.500 ќе се развива со поголема поддршка за повеќе погодените, најави Заев во новиот пакет мерки

Помош ќе има за сите, државата е подготвена да направи се во рамки на своите финансиски капацитети да им помогне на работниците, на невработените, на сиромашните, на македонската економија и стопанство, најави денеска премиерот Зоран Заев и информира дека одлуките ќе бидат дооформени до крајот на другата недела. Тој изрази уверување дека другата недела

Помош ќе има за сите, вели Заев за новиот пакет мерки

Помош ќе има за сите, вели Заев за новиот пакет мерки

Помош ќе има за сите, државата е подготвена да направи се во рамки на своите финансиски капацитети да им помогне на работниците, на невработените, на сиромашните, на македонската економија и стопанство, најави денеска премиерот Зоран Заев и информира дека одлуките ќе бидат дооформени до крајот на другата недела. Тој изрази уверување дека другата недела