притисни ентер »

На патот Штип - Радовиш откриени 40 илегални мигранти

На патот Штип - Радовиш откриени 40 илегални мигранти

Embedded video for На патот Штип - Радовиш откриени 40 илегални мигранти Штипската полиција спречи криумчарење на мигранти. Вчера напладне на регионалниот пат Штип – Радовиш, на место викано 6-ти километар, сообраќајната полиција во рутинска контрола запрела товарно возилот „Мерцедес“, управувано од 46 годишен жител на с. Петровец, со иницијали З.П

Во камион на патот Штип-Радовиш пронајдени 40 мигранти

Во камион на патот Штип-Радовиш пронајдени 40 мигранти

При контрола на камион со скопска регистрација на регионалниот пат Штип-Радовиш, полицијата пронашла 40 мигранти, од кои 12 малолетници. Како што информираат од МВР, полицајци во попладневните часови на 13 јуни на местото викано Шести километар, запреле товарно возило „мерцедес“, управувано од 46-годишен жител на скопското село Петровец. При контрола

Скопјанец фатен со камион полн со мигранти - скрил дури 40

Скопјанец фатен со камион полн со мигранти - скрил дури 40

Во текот на вчерашниот ден околу 14:30 часот на регионалниот пат Штип - Радовиш, на место викано „6-ти километар“, полициски службеници запреле товарно возило „Мерцедес“ со скопски регистарски ознаки, управувано од З.П.(46) од с.Петровец, Скопско. При контрола во возилото биле пронајдени 40 мигранти (26 од Пакистан, 10 од Сирија и 4 од Египет), од

Во камион на патот Штип-Радовиш пронајдени 40 мигранти

Во камион на патот Штип-Радовиш пронајдени 40 мигранти

При контрола на камион со скопска регистрација на регионалниот пат Штип-Радовиш, полицијата пронашла 40 мигранти, од кои 12 малолетници. Како што информираат од МВР, полицајци во попладневните часови на 13 јуни на местото викано Шести километар, запреле товарно возило „мерцедес“, управувано од 46-годишен жител на скопското село Петровец. При контрола

Во камион на патот Штип-Радовиш пронајдени 40 мигранти

Во камион на патот Штип-Радовиш пронајдени 40 мигранти

При контрола на камион со скопска регистрација на регионалниот пат Штип-Радовиш, полицијата пронашла 40 мигранти, од кои 12 малолетници. Како што информираат од МВР, полицајци во попладневните часови на 13 јуни на местото викано Шести километар, запреле товарно возило „мерцедес“, управувано од 46-годишен жител на скопското село Петровец. При контрола

Пронајдени 40 мигранти во возило на патот Штип – Радовиш

Пронајдени 40 мигранти во возило на патот Штип – Радовиш

На 13.06.2019 година околу 14.30 часот на регионалниот пат Штип – Радовиш, на место викано „6-ти километар“, полициски службеници запреле товарно возило „Мерцедес“ со скопски регистарски ознаки, управувано од 46 годишен жител на скопско село Петровец. При контрола во возилото биле пронајдени 40 мигранти (26 од Пакистан, 10 од Сирија и 4 од Египет),

40 мигранти откриени при контрола на камион

40 мигранти откриени при контрола на камион

Полициски службеници вчера откриле 40 мигранти при контрола на товарно моторно возило на регионалниот пат Штип – Радовиш, на место викано „Шести километар“. Како што информира МВР, полициски службеници вчера околу 14:30 часот запреле товарно возило „мерцедес“ со скопски регистарски ознаки, управувано од З.П.(46) од село Петровец, скопско. При контрола

Камион полн со мигранти фатен кај Штип

Камион полн со мигранти фатен кај Штип

На 13.06.2019 година околу 14.30 часот на регионалниот пат Штип – Радовиш, на место викано „6-ти километар“, полициски службеници запреле товарно возило „Мерцедес“ со скопски регистарски ознаки, управувано од З.П.(46) од с.Петровец, скопско. При контрола во возилото биле пронајдени 40 мигранти (26 од Пакистан, 10 од Сирија и 4 од Египет), од кои 12

Скопјанец фатен со камион полн со мигранти - скрил дури 40

Скопјанец фатен со камион полн со мигранти - скрил дури 40

Во текот на вчерашниот ден околу 14:30 часот на регионалниот пат Штип - Радовиш, на место викано „6-ти километар“, полициски службеници запреле товарно возило „Мерцедес“ со скопски регистарски ознаки, управувано од З.П.(46) од с.Петровец, Скопско. При контрола во возилото биле пронајдени 40 мигранти (26 од Пакистан, 10 од Сирија и 4 од Египет), од

Во камион на патот Штип-Радовиш пронајдени 40 мигранти

Во камион на патот Штип-Радовиш пронајдени 40 мигранти

При контрола на камион со скопска регистрација на регионалниот пат Штип-Радовиш, полицијата пронашла 40 мигранти, од кои 12 малолетници. Како што информираат од МВР, полицајци во попладневните часови на 13 јуни на местото викано Шести километар, запреле товарно возило „мерцедес“, управувано од 46-годишен жител на скопското село Петровец. При контрола

Мигранти се уште се криумчарат: Скопјанец приведен во Штип

Мигранти се уште се криумчарат: Скопјанец приведен во Штип

Полициски службеници вчера откриле 40 мигранти при контрола на товарно моторно возило на регионалниот пат Штип – Радовиш, на место викано „Шести километар“. Како што информира МВР, полициски службеници вчера околу 14:30 часот запреле товарно возило „мерцедес“ со скопски регистарски ознаки, управувано од З.П.(46) од село Петровец, скопско. При контрола

Во Мерцедес откриени 40 мигранти

Во Мерцедес откриени 40 мигранти

Вчера околу 14.30 часот на регионалниот пат Штип – Радовиш, на место викано „6-ти километар", полициски службеници запреле товарно возило „Мерцедес" со скопски регистарски ознаки, управувано од З.П.(46) од с.Петровец, Скопско. При контрола во возилото биле пронајдени 40 мигранти (26 од Пакистан, 10 од Сирија и 4 од Египет), од кои 12 се малолетници

Камион полн со мигранти фатен кај Штип

Камион полн со мигранти фатен кај Штип

Камион полн со мигранти фатен кај Штип На 13.06.2019 година околу 14.30 часот на регионалниот пат Штип – Радовиш, на место викано „6-ти километар“, полициски службеници запреле товарно возило „Мерцедес“ со скопски регистарски ознаки, управувано од З.П.(46) од с.Петровец, скопско. При контрола во возилото биле пронајдени 40 мигранти (26 од Пакистан,

Камион полн со мигранти фатен кај Штип

Камион полн со мигранти фатен кај Штип

При контрола во возилото биле пронајдени 40 мигранти (26 од Пакистан, 10 од Сирија и 4 од Египет), од кои 12 се малолетници. На 13.06.2019 година околу 14.30 часот на регионалниот пат Штип – Радовиш, на место викано „6-ти километар“, полициски службеници запреле товарно возило „Мерцедес“ со скопски регистарски ознаки, управувано од З.П.(46) од с.Петровец,

Камион со 40 мигранти фатен кај Штип

Камион со 40 мигранти фатен кај Штип

На 13.06.2019 година околу 14.30 часот на регионалниот пат Штип – Радовиш, на место викано „6-ти километар“, полициски службеници запреле товарно возило „Мерцедес“ со скопски регистарски ознаки, управувано од З.П.(46) од с.Петровец, скопско. При контрола во возилото биле пронајдени 40 мигранти (26 од Пакистан, 10 од Сирија и 4 од Египет), од кои 12

Oткриени 40 мигранти во товарно возило „мерцедес“ со скопски регистарски ознаки

Oткриени 40 мигранти во товарно возило „мерцедес“ со скопски регистарски ознаки

Полициски службеници вчера откриле 40 мигранти при контрола на товарно моторно возило на регионалниот пат Штип – Радовиш, на место викано „Шести километар“. Како што информира МВР, полициски службеници вчера околу 14:30 часот запреле товарно возило „мерцедес“ со скопски регистарски ознаки, управувано од З.П.(46) од село Петровец, скопско. При контрола

При контрола на камион откриени 40 мигранти

При контрола на камион откриени 40 мигранти

Полициски службеници вчера откриле 40 мигранти при контрола на товарно моторно возило на регионалниот пат Штип – Радовиш, на место викано „Шести километар“. Како што информира МВР, полициски службеници вчера околу 14:30 часот запреле товарно возило „мерцедес“ со скопски регистарски ознаки, управувано од З.П.(46) од село Петровец, скопско. При контрола

Македонската полиција запре камион - Возачот веднаш приведен

Македонската полиција запре камион - Возачот веднаш приведен

Околу 14.30 часот на регионалниот пат Штип - Радовиш, на место викано „6-ти километар“, полициски службеници запреле товарно возило „Мерцедес“ со скопски регистарски ознаки, управувано од 46-годишниот З.П. од селото Петровец, скопско. При контрола во возилото биле пронајдени 40 мигранти  (26 од Пакистан, 10 од Сирија и 4 од Египет), од кои 12 се малолетници

При контрола на камион откриени 40 мигранти

При контрола на камион откриени 40 мигранти

Полициски службеници вчера откриле 40 мигранти при контрола на товарно моторно возило на регионалниот пат Штип – Радовиш, на место викано „Шести километар“. Како што информира МВР, полициски службеници вчера околу 14:30 часот запреле товарно возило „мерцедес“ со скопски регистарски ознаки, управувано од З.П.(46) од село Петровец, скопско. При контрола