притисни ентер »

Жена намерно кашлала врз храна во продавница во САД, фрлени производи вредни 35.000 долари

Жена намерно кашлала врз храна во продавница во САД, фрлени производи вредни 35.000 долари

Жена од Пенсилванија во маркет намерно кашлала врз храна во вредност од 35.000 долари поради што веројатно ќе се соочи со кривична пријава, јави Си-ен-ен. Жената, чиј идентитет властите не го откриваат, влегла во мала продавница во градот Хановер Тауншип и почна да кашла врз пекарски производи, месо и други производи, напиша на „Фејсбук“, Џо Фасула,

Жена намерно кашлала врз храна во продавница во САД, фрлени производи вредни 35.000 долари

Жена намерно кашлала врз храна во продавница во САД, фрлени производи вредни 35.000 долари

Жена од Пенсилванија во маркет намерно кашлала врз храна во вредност од 35.000 долари поради што веројатно ќе се соочи со кривична пријава, јави Си-ен-ен. Жената, чиј идентитет властите не го откриваат, влегла во мала продавница во градот Хановер Тауншип и почна да кашла врз пекарски производи, месо и други производи, напиша на „Фејсбук“, Џо Фасула,

Жена намерно кашлала врз храна во продавница во САД, фрлени производи вредни 35.000 долари

Жена намерно кашлала врз храна во продавница во САД, фрлени производи вредни 35.000 долари

Жена од Пенсилванија во маркет намерно кашлала врз храна во вредност од 35.000 долари поради што веројатно ќе се соочи со кривична пријава, јави Си-ен-ен. Жената, чиј идентитет властите не го откриваат, влегла во мала продавница во градот Хановер Тауншип и почна да кашла врз пекарски производи, месо и други производи, напиша на „Фејсбук“, Џо Фасула,

Американка кашлала врз производи во супермаркет , се соочува со казна за тероризам

Американка кашлала врз производи во супермаркет , се соочува со казна за тероризам

Жената, чиј идентитет не беше откриен, влегла во супермаркет во Хановер и почнала да кашла на пекарски производи, месо и други производи, напиша на Фејсбук Џо Фасула, косопственик на супермаркетот „Герити“. Вработените веднаш ја исфрлиле жената и повикале полицијата која ја нашла неколку часа подоцна и ја одвеле во притвор. Полицијата соопшти дека

Жена намерно кашлала врз храна во продавница во САД, фрлени производи вредни 35.000 долари

Жена намерно кашлала врз храна во продавница во САД, фрлени производи вредни 35.000 долари

Жена во маркет во Пенсилванија намерно кашлала врз храна во вредност од 35.000 долари поради што, веројатно, ќе се соочи со кривична пријава, јави Си-ен-ен. Жената, чиј идентитет властите не го откриваат, влегла во мала продавница во градот Хановер Тауншип и почнала да кашла врз пекарски производи, месо и други производи, напиша на „Фејсбук“, Џо Фасула,