притисни ентер »

Зошто треба да спиете со откриени стапала?

Зошто треба да спиете со откриени стапала?

Зошто треба да спиете со откриени стапала? Сите знаеме колку е понекогаш тешко да заспиеме, но ако едното стапало ви е откриено, тој трик ќе ви помогне да заспиете полесно. Тајната зад откриеното стапало лежи во тоа што идеалната температура за добар сон е 18 °С, а нозете најдобро ќе ви помогнат да постигнете пониска температура на телото. Во продолжение

Зошто треба да спиете со откриени стапала?

Зошто треба да спиете со откриени стапала?

Сите знаеме колку е понекогаш тешко да заспиеме, но ако едното стапало ви е откриено, тој трик ќе ви помогне да заспиете полесно. Тајната зад откриеното стапало лежи во тоа што идеалната температура за добар сон е 18 °С, а нозете најдобро ќе ви помогнат да постигнете пониска температура на телото. Во продолжение прочитајте кои се придобивките од спиењето

Зошто треба да спиете со откриени стапала?

Зошто треба да спиете со откриени стапала?

Сите знаеме колку е понекогаш тешко да заспиеме, но ако едното стапало ви е откриено, тој трик ќе ви помогне да заспиете полесно. Тајната зад откриеното стапало лежи во тоа што идеалната температура за добар сон е 18 °С, а нозете најдобро ќе ви помогнат да постигнете пониска температура на телото. Во продолжение прочитајте кои се придобивките од спиењето