притисни ентер »

(Фото) Племето Џамбазови на една фотографија од пред 40 години

(Фото) Племето Џамбазови на една фотографија од пред 40 години

Шоуменот и актер Игор Џамбазов постојано споделува фотографии од себе и своите најблиски, кој до сега не биле објавени . Тој сподели фотографија снимена пред повеќе од четири децении, каде е фотографиран со членовите на потесното семејство,  мајка му Анче, татко му Александар и сестра му Тања која одамна живее во Америка. Под фотографијата тој напиша: Племето

(Фото) Племето Џамбазови на една фотографија од пред 40 години

(Фото) Племето Џамбазови на една фотографија од пред 40 години

Шоуменот и актер Игор Џамбазов постојано споделува фотографии од себе и своите најблиски, кој до сега не биле објавени . Тој сподели фотографија снимена пред повеќе од четири децении, каде е фотографиран со членовите на потесното семејство,  мајка му Анче, татко му Александар и сестра му Тања која одамна живее во Америка. Под фотографијата тој … Continue