притисни ентер »

Лоренцо ја напушта Хонда две имиња се споменуваат за негови наследници

Лоренцо ја напушта Хонда две имиња се споменуваат за негови наследници

Трикратниот светски првак Хорхе Лоренцо последните две години вози во непрепознатлива форма и се наоѓа во огромна криза и покрај тоа што во Хонда требаше заедно со Марк Маркез да доминира во Мото Гп. Поради катасфтрофалните резултати Лоренцо можно е да ја напушти Хонда и пред истекувањето на неговиот договор кој истекува во 2020 година. Како замена

Шефот на МотоГП го повика Лоренцо да донесе одлука за неговата иднина

Шефот на МотоГП го повика Лоренцо да донесе одлука за неговата иднина

Шефот на МотоГП, Кармело Еспелета го повика трикратниот шампион во кралските трки, Хорхе Лоренцо, да одлучи за својата иднина, бидејќи неговиот настап со Хонда изгледа тажно. Лоренцо се мачеше да се прилагоди на машината, а по неговата повреда во Холандија во јуни, се квалификуваше надвор од првите 15 и во повеќето случаи завршуваше околу истото место

Шефот на МотоГП го повика Лоренцо да донесе одлука за неговата иднина

Шефот на МотоГП го повика Лоренцо да донесе одлука за неговата иднина

Шефот на МотоГП, Кармело Еспелета го повика трикратниот шампион во кралските трки, Хорхе Лоренцо, да одлучи за својата иднина, бидејќи неговиот настап со Хонда изгледа тажно. Лоренцо се мачеше да се прилагоди на машината, а по неговата повреда во Холандија во јуни, се квалификуваше надвор од првите 15 и во повеќето случаи завршуваше околу истото место

Мото ГП: Лоренцо сам да одлучи за својата иднина

Мото ГП: Лоренцо сам да одлучи за својата иднина

Шефот на МотоГП, Кармело Еспелета го повика трикратниот шампион во кралските трки, Хорхе Лоренцо, да одлучи за својата иднина, бидејќи неговиот настап со Хонда изгледа тажно. Лоренцо се мачеше да се прилагоди на машината, а по неговата повреда во Холандија во јуни, се квалификуваше надвор од првите 15 и во повеќето случаи завршуваше околу истото место

Шефот на МотоГП го повика Лоренцо да донесе одлука за неговата иднина

Шефот на МотоГП го повика Лоренцо да донесе одлука за неговата иднина

Шефот на МотоГП го повика Лоренцо да донесе одлука за неговата иднина Шефот на МотоГП, Кармело Еспелета го повика трикратниот шампион во кралските трки, Хорхе Лоренцо, да одлучи за својата иднина, бидејќи неговиот настап со Хонда изгледа тажно. Лоренцо се мачеше да се прилагоди на машината, а по неговата повреда во Холандија во јуни, се квалификуваше

Шефот на МотоГП го повика Лоренцо да донесе одлука за неговата иднина

Шефот на МотоГП го повика Лоренцо да донесе одлука за неговата иднина

Шефот на МотоГП, Кармело Еспелета го повика трикратниот шампион во кралските трки, Хорхе Лоренцо, да одлучи за својата иднина, бидејќи неговиот настап со Хонда изгледа тажно. Лоренцо се мачеше да се прилагоди на машината, а по неговата повреда во Холандија во јуни, се квалификуваше надвор од првите 15 и во повеќето случаи завршуваше околу истото место

Борба за местото на Лоренцо: Кој ќе го наследи Шпанецот во Хонда?

Борба за местото на Лоренцо: Кој ќе го наследи Шпанецот во Хонда?

Трикратниот светски првак Хорхе Лоренцо е во најлошиот дел од својата кариера во Мото ГП шампионатот. Шпанскиот возач ги разочара челниците на Хонда и запишува резултати кои се далеку од очекувањата на екипата. Се шпеулира дека тој би можел да не го исполни договорот до крај. Истиот истекува во 2020 година, а има неколку кандидаи кои би го замениле,

Шефот на МотоГП го повика Лоренцо да донесе одлука за неговата иднина

Шефот на МотоГП го повика Лоренцо да донесе одлука за неговата иднина

Шефот на МотоГП, Кармело Еспелета го повика трикратниот шампион во кралските трки, Хорхе Лоренцо, да одлучи за својата иднина, бидејќи неговиот настап со Хонда изгледа тажно. Лоренцо се мачеше да се прилагоди на машината, а по неговата повреда во Холандија во јуни, се квалификуваше надвор од првите 15 и во повеќето случаи завршуваше околу истото место

Шефот на МотоГП го повика Лоренцо да донесе одлука за неговата иднина

Шефот на МотоГП го повика Лоренцо да донесе одлука за неговата иднина

Шефот на МотоГП, Кармело Еспелета го повика трикратниот шампион во кралските трки, Хорхе Лоренцо, да одлучи за својата иднина, бидејќи неговиот настап со Хонда изгледа тажно. Лоренцо се мачеше да се прилагоди на машината, а по неговата повреда во Холандија во јуни, се квалификуваше надвор од првите 15 и во повеќето случаи завршуваше околу истото место