притисни ентер »

Град Скопје објави јавен повик за стипендии за средношколци со попречености

Град Скопје објави јавен повик за стипендии за средношколци со попречености

Град Скопје ги потсетува граѓаните дека е во тек реализацијата на проект „Стипендирање на средношколци со попречености, ученици во средните училишта на Град Скопје“, со цел подигање на квалитетот на образованието на оваа категорија на ученици. Врз основа на условите и критериумите утврдени со Правилникот за доделување стипендии на средношколци со попречености,

Град Скопје објави јавен повик за стипендии за средношколци со попречености

Град Скопје објави јавен повик за стипендии за средношколци со попречености

Град Скопје ги потсетува граѓаните дека е во тек реализацијата на проект „Стипендирање на средношколци со попречености, ученици во средните училишта на Град Скопје“, со цел подигање на квалитетот на образованието на оваа категорија на ученици. Врз основа на условите и критериумите утврдени со Правилникот за доделување стипендии на средношколци со попречености,

Град Скопје објави јавен повик за стипендии за средношколци со попречености

Град Скопје објави јавен повик за стипендии за средношколци со попречености

Град Скопје ги потсетува граѓаните дека е во тек реализацијата на проект „Стипендирање на средношколци со попречености, ученици во средните училишта на Град Скопје“, со цел подигање на квалитетот на образованието на оваа категорија на ученици. Врз основа на условите и критериумите утврдени со Правилникот за доделување стипендии на средношколци со попречености,

Град Скопје објави јавен повик за стипендии за средношколци со попречености

Град Скопје објави јавен повик за стипендии за средношколци со попречености

Град Скопје ги потсетува граѓаните дека е во тек реализацијата на проект „Стипендирање на средношколци со попречености, ученици во средните училишта на Град Скопје“, со цел подигање на квалитетот на образованието на оваа категорија на ученици. Врз основа на условите и критериумите утврдени со Правилникот за доделување стипендии на средношколци со попречености,

Град Скопје: Во тек е јавниот повик за доделување стипендии на средношколци со попречености

Град Скопје: Во тек е јавниот повик за доделување стипендии на средношколци со попречености

Градските власти ги потсетува скопјани дека е во тек реализацијата на проектот „Стипендирање на средношколци со попречености, ученици во средните училишта на Град Скопје", чија цел е подигање на квалитетот на образованието на оваа категорија на ученици. За таа намена Градот на 10 септември објави јавен повик за доделување 25 стипендии за ученици со

Град Скопје доделува 25 стипендии на средношколци со попречености

Град Скопје доделува 25 стипендии на средношколци со попречености

Град Скопје ги потсетува граѓаните дека е во тек реализацијата на проектот „Стипендирање на средношколци со попречености, ученици во средните училишта на Град Скопје“, со цел подигање на квалитетот на образованието на оваа категорија на ученици. Врз основа на условите и критериумите утврдени со Правилникот за доделување стипендии на средношколци со

Град Скопје: Во тек е јавниот повик за доделување стипендии на средношколци со попречености

Град Скопје: Во тек е јавниот повик за доделување стипендии на средношколци со попречености

ИЗВОР Скопје24 | септември 15, 2020 Градските власти ги потсетува скопјани дека е во тек реализацијата на проектот „Стипендирање на средношколци со попречености, ученици во средните училишта на Град Скопје“, чија цел е подигање на квалитетот на образованието на оваа категорија на ученици. За таа намена Градот на 10 септември објави јавен повик за доделување

Град Скопје: Во тек е јавниот повик за доделување стипендии на средношколци со попречености

Град Скопје: Во тек е јавниот повик за доделување стипендии на средношколци со попречености

Скопје, 15 септември 2020 () – Градските власти ги потсетува скопјани дека е во тек реализацијата на проектот „Стипендирање на средношколци со попречености, ученици во средните училишта на Град Скопје“, чија цел е подигање на квалитетот на образованието на оваа категорија на ученици. За таа намена Градот на 10 септември објави јавен повик за доделување

Град Скопје објави јавен повик за стипендии за средношколци со попречености

Град Скопје објави јавен повик за стипендии за средношколци со попречености

Град Скопје ги потсетува граѓаните дека е во тек реализацијата на проект „Стипендирање на средношколци со попречености, ученици во средните училишта на Град Скопје“, со цел подигање на квалитетот на образованието на оваа категорија на ученици. Врз основа на условите и критериумите утврдени со Правилникот за доделување стипендии на средношколци со попречености,

Град Скопје стипендира 25 средношколци со попречености

Град Скопје стипендира 25 средношколци со попречености

Град Скопје ги потсетува граѓаните дека е во тек реализацијата на проект „Стипендирање на средношколци со попречености, ученици во средните училишта на Град Скопје“, со цел подигање на квалитетот на образованието на оваа категорија на ученици. Врз основа на условите и критериумите утврдени со Правилникот за доделување стипендии на средношколци со попречености,

Град Скопје распиша јавен повик за доделување стипендии на средношколци со попречености

Град Скопје распиша јавен повик за доделување стипендии на средношколци со попречености

Град Скопје ги потсетува граѓаните дека е во тек реализацијата на проект „Стипендирање на средношколци со попречености, ученици во средните училишта на Град Скопје“, со цел подигање на квалитетот на образованието на оваа категорија на ученици. Врз основа на условите и критериумите утврдени со Правилникот за доделување стипендии на средношколци со попречености,