притисни ентер »

„Го градам мојот град“ во детскиот културен центар „Карпош“

„Го градам мојот град“ во детскиот културен центар „Карпош“

„Го градам мојот град – 2018“ е насловена манифестацијата што и оваа година традиционално ја подготвува детскиот културен центар „Карпош“. Настанот е посветен за предучилишните установи, а во чест на градот Скопје. Оваа манифестација има за цел да ги истакне детските творечки способности и детската креативност. Идејата е истовремено поопширно да ги

Деца од скопските градинки ќе творат во чест на ослободувањето на Скопје

Деца од скопските градинки ќе творат во чест на ослободувањето на Скопје

Детскиот културен центар „Карпош“ и годинава традиционално ќе ја организира манифестацијата посветена на предучилишните установи, а во чест на градот Скопје, „ГО ГРАДАМ МОЈОТ ГРАД“ – 2018. Оваа манифестација има за цел да ги истакне детските творечки способности, детската креативност, а воедно и поопширно да ги запознае децата со денот 13 Ноември и

Деца од градинките ќе творат во чест на ослободувањето на Скопје

Деца од градинките ќе творат во чест на ослободувањето на Скопје

Детскиот културен центар „Карпош“ и годинава традиционално ќе ја организира манифестацијата посветена на предучилишните установи, а во чест на градот Скопје, „ГО ГРАДАМ МОЈОТ ГРАД“ – 2018. Оваа манифестација има за цел да ги истакне детските творечки способности, детската креативност, а воедно и поопширно да ги запознае децата со денот 13 Ноември и

Деца од градинките ќе творат во чест на ослободувањето на Скопје

Деца од градинките ќе творат во чест на ослободувањето на Скопје

Детскиот културен центар „Карпош“ и годинава традиционално ќе ја организира манифестацијата посветена на предучилишните установи, а во чест на градот Скопје, „ГО ГРАДАМ МОЈОТ ГРАД“ – 2018. Оваа манифестација има за цел да ги истакне детските творечки способности, детската креативност, а воедно и поопширно да ги запознае децата со денот 13 Ноември и