притисни ентер »

Во Кина, поради пандемијата, клучевите од новите автомобили се испорачуваат со дрон (ВИДЕО)

Во Кина, поради пандемијата, клучевите од новите автомобили се испорачуваат со дрон (ВИДЕО)

Додека овој вид  живот ги комплицира некои работи што претходно ги земавме здраво за готово, сепак е можно. Точно, потребно е малку имагинација и знаење, а кога станува збор за продажба на автомобили, тука е најдобро она што го работи кинескиот гигант Гели. Гели го претстави својот модел Icon преку социјалните мрежи, а потоа започна продажба во моментот

Кинески Џили почна бесконтактно да испорачува клучеви од нови автомобили со дронови (ВИДЕО)

Кинески Џили почна бесконтактно да испорачува клучеви од нови автомобили со дронови (ВИДЕО)

Кинеската автомобилска компанија Џили смисли креативен начин за бесконтактна достава на новите автомобили на купувачите. Пандемијата на коронавирусот тешко погоди голем број стопански гранки, вклучувајќи ја и автомобилската индустрија. Освен врз производството, ваквата ситуација драматично се одрази и врз продажбата на нови, веќе произведени возила

Како изгледа бесконтактна испорака на нов автомобил во време на коронавирус?

Како изгледа бесконтактна испорака на нов автомобил во време на коронавирус?

Кинескиот автомобилски бренд Geely смисли иновативен начин како бесконтактно да ги достави новите автомобили до купувачите. Пандемијата со Covid-19 тешко се одрази на многу индустриски гранки, вклучувајќи ја и автомобилската индустрија. Освен на производството, оваа ситуација драстично се одрази и на продажбата на нови, штотуку направени возила. Со

Geely го надмудри вирусот, врши бесконтактна достава со дронови!

Geely го надмудри вирусот, врши бесконтактна достава со дронови!

Кинеската компанија Geely смисли иновативен начин за достава на новите автомобили до своите купувачи инспириран од пандемијата на коронавирусот Пандемијата тешко погоди голем број стопански гранки, вклучително и автомобилската индустрија. Освен производството, ваквата ситуација се одрази и врз продажбата на новите, веќе направени возила. Со оглед на

Безконтактна испорака на автомобил во време на глобална пандемија

Безконтактна испорака на автомобил во време на глобална пандемија

Пандемијата со Covid-19 тешко се одрази на автомобилската индустрија.Во Кина најтешко се одрази, тамошните автомобилски компании уште од февруари се обидуват да најдат начини да допрат до потенцијалните купувачи. Затоа Geely Auto, откако продажните автосалони останаа без продавачи и без посетители, реши да почне сопствена услуга за онлајн продажба

Испорака на нов автомобил во време на епидемија на кинески начин (ВИДЕО)

Испорака на нов автомобил во време на епидемија на кинески начин (ВИДЕО)

Кинескиот Geely смислил иновативен начин кој подразбира целосно безконтактна достава на нов автомобил до клиентите Пандемијата на коронавирус погоди многу индустрии, вклучувајќи ја и автомобилската индустрија. Освен влијанието на производството, целата ситуација драстично се рефлектира и на продажбата на веќе изработените возила. Бидејќи епидемијата

Испорака на нов автомобил во време на епидемија на кинески начин (ВИДЕО)

Испорака на нов автомобил во време на епидемија на кинески начин (ВИДЕО)

Кинескиот Geely смислил иновативен начин кој подразбира целосно безконтактна достава на нов автомобил до клиентите Пандемијата на коронавирус погоди многу индустрии, вклучувајќи ја и автомобилската индустрија. Освен влијанието на производството, целата ситуација драстично се рефлектира и на продажбата на веќе изработените возила. Бидејќи епидемијата

Испорака на нов автомобил во доба на коронавирусот на кинески начин (ВИДЕО)

Испорака на нов автомобил во доба на коронавирусот на кинески начин (ВИДЕО)

Кинеската фирма за автомобили Гили смисли иновативен начин кој подразбира потполна бесконтактна достава на новите автомобили до купувачите. Пандемијата на коронавирусот тешко погоди многу еконмски гранки, вклучувајќи ја и авто-индустријата. Освен на производството, оваа ситуација драстично се однесува и на продажба на нови, веќе направени возила. Со