Тинејџерските грешки за шминкање што не треба да ги правите!

Прочитајте подолу за да откриете дали ги направите овие недопуштени грешки! Нанесувате паста за заби на вашите мозолчиња Вие ги имате донесено сите совети што вашиот најдобар пријател ви ги дал на училиште, но сега е време да се ослободите од нив и да престанете да нанесувате паста за заби на вашите мозолчиња, на пример. Овој ефтин и лесно достапен