притисни ентер »

Apple подготвува виџети за почетниот екран во iOS 14

Apple подготвува виџети за почетниот екран во iOS 14

СОФТВЕР , Топ Apple подготвува виџети за почетниот екран во iOS 14 Никола Бурагев 6 минути 0 0 Виџетите се присутни во iOS веќе со години, но воглавно се сместени на својот доделен екран, а не како кај Android – каде и да сакате да ги сместите. Наскоро iOS корисниците би можеле да добијат повеќе флексибилност на ова поле. Сајтот 9to5Mac откри дека