Предизборно жртвување и постизборно прилагодување

Исто како и во политиката, си зборував сам со себе. Ни се ближат избори, а мајка Македонија очигледно сѐ уште се нема помирено со промената на своето име преку потпишувањето на Преспанскиот договор. Неодамна се сретнав со двајца мои познаници за кои скоро и да сум заборавил дека постојат. Инаку, многу интересни типчиња – еднојајчaни близнаци кои буквално