Како неколку дена на море му влијаат на телото?

Факт е дека ништо не може да ве релаксира како морето. Но покрај релаксацијата, морето има и многу други неверојатни ефекти. Морската вода и воздухот се одлични за нашиот организам и можат да го подобрат целокупното здравје. Во продолжение дознајте како: Лекување со морска вода Таласотерапијата претставува лекување со морска вода и потекнува од Грција