притисни ентер »

Добро е да се знае: Што сè прават трговците за да продадат стар производ

Добро е да се знае: Што сè прават трговците за да продадат стар производ

ИЗВОР Скопје24 | јуни 10, 2021 Трговците, посебно оние малите, користат разни трикови за да продаваат стари производи. И…најчесто успеваат во тоа. За разлика од европските маркети во кои на посебни гондоли храната пред истекот на рокот на траење се продава по цена пониска и од 70 проценти, српски “Blic” вели дека овој начин на продажба речиси и да