притисни ентер »

Светот во паника оти Facebook и Instagram не работат

Светот во паника оти Facebook и Instagram не работат

Корисниците на Facebook од САД и Европа пријавија дека социјалната мрежа моментално не е во функција... Instagram падна исто така, а проблемите почнале во 11.56 часот по американско време, пишува во извештајот. До неодамна се жалеа корисниците од цел свет дека беше се пореметено, но сега е се стабилизирано. Можете слободно да пробате и да ни пишете

Instagram повторно проработе, Facebook и натаму во проблеми

Instagram повторно проработе, Facebook и натаму во проблеми

Вчерашниот ден голем број на корисници на социјалните мрежи, не можеа да ги извршуваат своите секојдневни активности, поради падот на најголемите мрежи Instagram и Facebook. Во текот на денешниот ден Instagram повторно беше активиран, но за голем број корисници Facebook и понатаму останал недостапен. Од компаниите Instagram, WhatsApp и Facebook јавиле

Проблеми заради хакерски напад: Фејсбук го доживеа најголемиот крах во историјата

Проблеми заради хакерски напад: Фејсбук го доживеа најголемиот крах во историјата

Социјалната мрежа Фејсбук денеска профункционира по вчерашниот најголем пад во историјата. Корисниците сепак сѐ уште имаат проблеми низ целиот свет, јавува Си-ен-ен. Повеќе од 17 часа траат потешкотиие со користењето на најголемата социјална мрежа. Станува збор за најверојатно најголемиот крах на Фејсбук во историјата на неговото постоење. Денес проблемите

Instagram се оправи, а Facebook сега има проблеми

Instagram се оправи, а Facebook сега има проблеми

Проблем беше за сите корисници затоа што Instagram, Facebook и WhatsApp вчера, во среда, имаа проблеми со прекин во мрежата дури 12 часа. Додека се случил прекинот, што не бил причина на хакерски напад, во тоа време имало многу платени реклами на Facebook . Сега тоа е проблем, затоа што компанијата размислува да ги врати платените средства.

„Инстаграм“ повторно проработе, Фејсбук сеуште со проблеми

„Инстаграм“ повторно проработе, Фејсбук сеуште со проблеми

Вчерашниот ден голем број на корисници на социјалните мрежи, не можеа да ги извршуваат своите секојдневни активности, поради падот на најголемите мрежи „Инстаграм“ и „Фејсбук“. Во текот на денешниот ден „Инстаграм“ повторно беше активиран, но за голем број корисници „Фејсбук“ и понатаму останал недостапен. Од компаниите „Инстаграм“, „Вотсап“ и „Фејсбук“

Фејсбук го доживеа најголемиот пад во својата историја

Фејсбук го доживеа најголемиот пад во својата историја

Фејсбук проработи по најголемиот пад во историјата, но, се уште има проблеми, јави Си-Ен-Ен. Од компанијата „Фејсбук“ нагласија дека не се работи за хакерски напад, без да соопштат повеќе детали. Исто така, големи проблеми се уште имаат Инстаграм, ВатсАп и Месинџер, апликации кои се во сопственост на Фејсбук. Првите проблеми се случија вчера околу

„Инстаграм“ повторно проработе, Фејсбук на колена

„Инстаграм“ повторно проработе, Фејсбук на колена

Вчерашниот ден голем број на корисници на социјалните мрежи, не можеа да ги извршуваат своите секојдневни активности, поради падот на најголемите мрежи „Инстаграм“ и „Фејсбук“. Во текот на денешниот ден „Инстаграм“ повторно беше активиран, но за голем број корисници „Фејсбук“ и понатаму останал недостапен. Од компаниите „Инстаграм“, „Вотсап“ и „Фејсбук“

Фејсбук моментално работи, но некои корисници сè уште имаат проблеми

Фејсбук моментално работи, но некои корисници сè уште имаат проблеми

Од вчеравечер траат проблемите со една од најпопуларните социјални мрежи во светот. Овој проблем многумина го нарекуваат најголемиот пад на Фејсбук во историјата. Моментално социјалната мрежа работи, но корисниците и понатаму имаат проблеми. Прекинот траел повеќе од десет часа и се верува дека тоа е најдолгиот прекин кој некогаш ѝ се случил на оваа

Би-Би-Си: Јавноста сѐ уште чека официјално соопштение за крахот на „Фејсбук“

Би-Би-Си: Јавноста сѐ уште чека официјално соопштение за крахот на „Фејсбук“

Социјалната мрежа „Фејсбук“ од денеска повторно е во функција откако скоро 14 часа поголем дел од апликациите не им беа достапни на корисниците ширум светот. Проблемот со апликациите на Фејсбук почнаа вчера околу 16 часот. Корисниците можеа да ги читаат содржините, но не и да објавуваат нови, додека на Инстаграм, немаше можност ниту за читање ниту

Фејсбук го доживеа најголемиот крах во историјата

Фејсбук го доживеа најголемиот крах во историјата

Социјалната мрежа Фејсбук главно профункционира по најголемиот пад во историјата. Но сѐ уште има големи проблеми низ целиот свет, јавува Си-ен-ен. Повеќе од 17 часа траат големите проблеми со најголемата социјална мрежа. Станува збор за најверојатно најголемиот крах на Фејсбук во историјата на неговото постоење. Денес проблемите се сѐ уште присутни

loading...
Фејсбук доживеа најголем пад во историјата

Фејсбук доживеа најголем пад во историјата

Фејсбук проработи по најголемиот пад во историјата, но, се уште има проблеми, јави Си-Ен-Ен. Од компанијата „Фејсбук“ нагласија дека не се работи за хакерски напад, без да соопштат повеќе детали. Исто така, големи проблеми се уште имаат Инстаграм, ВатсАп и Месинџер, апликации кои се во сопственост на Фејсбук. Првите проблеми се случија вчера околу

Фејсбук го доживеа најголемиот пад во историјата, низ светот се уште имаат проблеми

Фејсбук го доживеа најголемиот пад во историјата, низ светот се уште имаат проблеми

Фејсбук повторно проработе по најголемиот пад во историјата, но се уште има големи проблеми ширум светот, јавува „Си-ен-ен“. Повеќе од 14 часа траат големите проблеми со најголемата социјална мрежа. Станува збор за најголемиот пад на Фејсбук во историјата. И денеска, се уште се присутни проблемите ширум светот. Ситуацијата се подобрува, но проблемите

„Инстаграм“ повторно проработе, Фејсбук на колена

„Инстаграм“ повторно проработе, Фејсбук на колена

Вчерашниот ден голем број на корисници на социјалните мрежи, не можеа да ги извршуваат своите секојдневни активности, поради падот на најголемите мрежи „Инстаграм“ и „Фејсбук“. Во текот на денешниот ден „Инстаграм“ повторно беше активиран, но за голем број корисници „Фејсбук“ и понатаму останал недостапен. Од компаниите „Инстаграм“, „Вотсап“ и „Фејсбук“

Што се случувашe - Фејсбук и Инстаграм по 14 часа се вратија во живот

Што се случувашe - Фејсбук и Инстаграм по 14 часа се вратија во живот

Сигурно сите вчера забележавте дека апликациите Инстаграм и Фејсбук имаа некои проблеми. Фејсбук и Инстаграм прв пат во својата историја имаа прекин во рок од рекордни 14 часа, по што најголемата социјална мрежа во светот Фејсбук мораше да го објаснат својот проблем преку својот ривал Твитер. Станува збор за технички проблем, а од компанијата на Твитер

Фејсбук доживеа најголем пад во историјата

Фејсбук доживеа најголем пад во историјата

Фејсбук проработи по најголемиот пад во историјата, но, се уште има проблеми, јави Си-Ен-Ен. Од компанијата „Фејсбук“ нагласија дека не се работи за хакерски напад, без да соопштат повеќе детали. Исто така, големи проблеми сè уште имаат Инстаграм, ВатсАп и Месинџер, апликации кои се во сопственост на Фејсбук. Првите проблеми се случија вчера околу

Најголем пад во историјата на Фејсбук

Најголем пад во историјата на Фејсбук

Фејсбук проработи по најголемиот пад во историјата, но, се уште има проблеми, јави Си-Ен-Ен. Од компанијата „Фејсбук“ нагласија дека не се работи за хакерски напад, без да соопштат повеќе детали. Исто така, големи проблеми се уште имаат Инстаграм, ВатсАп и Месинџер, апликации кои се во сопственост на Фејсбук. Првите проблеми се случија вчера околу

„Фејсбук“ синоќа доживеа најголем пад во историјата

„Фејсбук“ синоќа доживеа најголем пад во историјата

Социјалната мрежа „Фејсбук“ денеска повторно е стабилизирана по синоќешниот најголем пад во историјата, пишува Си-Ен-Ен. Повеќе од 14 часа траеја проблемите на најголемата друштвена мрежа. Утринава и натаму беа присутни проблемите во одредени делови од светот. Ситуацијата стануваше се подобра, но и во овој момент и натаму одредени држави се соочуваат

Фејсбук доживеа најголем пад во историјата

Фејсбук доживеа најголем пад во историјата

Фејсбук проработи по најголемиот пад во историјата, но, се уште има проблеми, јави Си-Ен-Ен. Од компанијата „Фејсбук“ нагласија дека не се работи за хакерски напад, без да соопштат повеќе детали. Исто така, големи проблеми се уште имаат Инстаграм, ВатсАп и Месинџер, апликации кои се во сопственост на Фејсбук. Првите проблеми се случија вчера околу

САГАТА ЗАВРШИ: По 14 часа Фејсбук и Инстаграм се вратија во живот- еве што се случувало во целиот свет со социјалните мрежи

САГАТА ЗАВРШИ: По 14 часа Фејсбук и Инстаграм се вратија во живот- еве што се случувало во целиот свет со социјалните мрежи

Сигурно сите вчера забележавте дека апликациите Инстаграм и Фејсбук имаа некои проблеми. Фејсбук и Инстаграм прв пат во својата историја имаа прекин во рок од рекордни 14 часа, по што најголемата социјална мрежа во светот Фејсбук мораше да го објаснат својот проблем преку својот ривал Твитер. Станува збор за технички проблем, а од компанијата на