притисни ентер »

Дискусија за Национална стратегија за развој на концептот за едно општество и интеркултурализмот

Дискусија за Национална стратегија за развој на концептот за едно општество и интеркултурализмот

Jавна дискусија за нацрт-текстот на „ Националната стратегија за развој на концептот за едно општество и интеркултурализмот во Република Северна Македонија” ќе се одржи денеска на Универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје. Предвидени се обраќања на заменик-министер за образование и наука Петар Атанасов, ректорот на Универзитет Азиз Положани, пратеникот