притисни ентер »

Погба: Не очекував толку многу критики поради високиот трансфер

Погба: Не очекував толку многу критики поради високиот трансфер

Фудбалерот од средниот играч на Манчестер јунајтед и француската репрезентација, Пол Погба го сподели своето мислење за влијанието на цената на неговиот трансфер врз очекувањата за неговите игри. – Поради фактот дека тоа беше најскапиот трансфер во историјата на фудбалот во тоа време, луѓето очекуваат повеќе од мене. Знаев дека ова ќе се случи, но

Погба за скапиот трансфер: Мислат дека јас ги имам овие пари, но не е така

Погба за скапиот трансфер: Мислат дека јас ги имам овие пари, но не е така

Фудбалерот од средниот играч на Манчестер јунајтед и француската репрезентација, Пол Погба го сподели своето мислење за влијанието на цената на неговиот трансфер врз очекувањата за неговите игри. – Поради фактот дека тоа беше најскапиот трансфер во историјата на фудбалот во тоа време, луѓето очекуваат повеќе од мене. Знаев дека ова ќе се случи, но

Погба: Не ги зедов јас сите пари од скапиот трансфер

Погба: Не ги зедов јас сите пари од скапиот трансфер

Фудбалерот од Манчестер јунајтед и француската репрезентација, Пол Погба, го сподели своето мислење за влијанието на цената на неговиот трансфер врз очекувањата за неговите игри. – Поради фактот дека тоа беше најскапиот трансфер во историјата на фудбалот во тоа време, луѓето очекуваат повеќе од мене. Знаев дека ова ќе се случи, но не мислев дека ќе

Погба: Не ги зедов јас сите пари од скапиот трансфер

Погба: Не ги зедов јас сите пари од скапиот трансфер

Фудбалерот од Манчестер јунајтед и француската репрезентација, Пол Погба, го сподели своето мислење за влијанието на цената на неговиот трансфер врз очекувањата за неговите игри. „Поради фактот дека тоа беше најскапиот трансфер во историјата на фудбалот во тоа време, луѓето очекуваат повеќе од мене. Знаев дека ова ќе се случи, но не мислев дека ќе

Погба се огласи по високиот трансфер

Погба се огласи по високиот трансфер

Погба се огласи по високиот трансфер Фудбалерот од средниот играч на Манчестер јунајтед и француската репрезентација, Пол Погба го сподели своето мислење за влијанието на цената на неговиот трансфер врз очекувањата за неговите игри. -Поради фактот дека тоа беше најскапиот трансфер во историјата на фудбалот во тоа време, луѓето очекуваат повеќе од мене

Погба: Не очекував толку многу критики поради високиот трансфер

Погба: Не очекував толку многу критики поради високиот трансфер

Фудбалерот од средниот играч на Манчестер јунајтед и француската репрезентација, Пол Погба го сподели своето мислење за влијанието на цената на неговиот трансфер врз очекувањата за неговите игри. – Поради фактот дека тоа беше најскапиот трансфер во историјата на фудбалот во тоа време, луѓето очекуваат повеќе од мене. Знаев дека ова ќе се случи, но

Погба: Не очекував толку многу критики поради високиот трансфер

Погба: Не очекував толку многу критики поради високиот трансфер

Фудбалерот од средниот играч на Манчестер јунајтед и француската репрезентација, Пол Погба го сподели своето мислење за влијанието на цената на неговиот трансфер врз очекувањата за неговите игри. – Поради фактот дека тоа беше најскапиот трансфер во историјата на фудбалот во тоа време, луѓето очекуваат повеќе од мене. Знаев дека ова ќе се случи, но

Погба: Не очекував толку многу критики поради високиот трансфер

Погба: Не очекував толку многу критики поради високиот трансфер

Фудбалерот од средниот играч на Манчестер јунајтед и француската репрезентација, Пол Погба го сподели своето мислење за влијанието на цената на неговиот трансфер врз очекувањата за неговите игри. – Поради фактот дека тоа беше најскапиот трансфер во историјата на фудбалот во тоа време, луѓето очекуваат повеќе од мене. Знаев дека ова ќе се случи, но

Погба: Знам зошто добивам поинаков третман, изненаден сум до тоа што го доживеав во Јунајтед

Погба: Знам зошто добивам поинаков третман, изненаден сум до тоа што го доживеав во Јунајтед

Пол Погба е еден од играчите кои добија најжестоки критики на крајот од сезоната од страна на фановите на Манчестер Јунајтед, или поточно, Французинот беше единствениот фудбалер кој влезе и во конфликт со одредени навивачи по последниот меч со Кардиф. Во овој момент, навистина нејасно е дали Погба ќе остане во Јунајтед наредната сезона, бидејќи доста