притисни ентер »

Летно кино во Кинотека со European Film Challenge

Летно кино во Кинотека со European Film Challenge

Од 10 до 13 јули, во дворот на Кинотека започнува летна кино програма, а првиот викенд ќе го одбележи европскиот филмски предизвик или European Film Challenge, со селекција на 4 современи европски филмови. European Film Challenge е иновативна дигитална платформа, што ја поврзува најголемата заедница на љубители на европскиот филм и ја промовира европската

Летно кино во Кинотека со European Film Challenge

Летно кино во Кинотека со European Film Challenge

10 до 13 јули, во дворот на Кинотека започнува летнакино програма, а првиот викенд ќе го одбележи европскиот филмски предизвик илиEuropean Film Challenge, со селекција на4 современи европски филмови. European Film Challenge е иновативна дигитална платформа, што ја поврзува најголемата заедница на љубители на европскиот филм и ја промовира европската

Летно кино во Кинотека со European Film Challenge

Летно кино во Кинотека со European Film Challenge

Од 10 до 13 јули, во дворот на Кинотека започнува летна кино програма, а првиот викенд ќе го одбележи европскиот филмски предизвик или European Film Challenge, со селекција на 4 современи европски филмови. European Film Challenge е иновативна дигитална платформа, што ја поврзува најголемата заедница на љубители на европскиот филм и ја промовира европската

Проекција на филмови во дворот на Кинотека

Проекција на филмови во дворот на Кинотека

Од 10 до 13 јули, во дворот на Кинотека почнува летната програма, во која ќе се прикажуваат 4 современи филмови од годинешниот Европски филмски предизвик. Од Кинотеката информираат дека според актуелниот Протокол за организирање јавни настани ги воведува следниве правила: задолжителна дезинфикација на рацете при влез во дворот и објектот, задолжително