притисни ентер »

Чак Норис секогаш е на страната на законот и на редот

Чак Норис секогаш е на страната на законот и на редот

Холивудскиот актер Чак Норис, кој е познат во светот на боречките вештини, демантираше дека бил дел од немирите кои се случија во Вашингтон минатата недела, откако на социјалните мрежи се појавија слики од негов двојник на протестите при упадот во Конгресот, пренесуваат светските медиуми. – Тоа не бев јас. Јас не бев на протестите. Нема место за насилство

Не е виц: Чак Норис се огласи откако негов двојник упадна во американскиот Конгрес

Не е виц: Чак Норис се огласи откако негов двојник упадна во американскиот Конгрес

Не е виц: Чак Норис се огласи откако негов двојник упадна во американскиот Конгрес Чак Норис јавно демантираше дека бил дел од толпата која минатата недела насилно упадна во американскиот Конгрес, откако на интернет се прошири фотографија од демонстрант кој личи на него. „Тоа не сум јас, ниту бев таму. Во нашето општество нема место за насилство од

Чак Норис се огласи откако негов двојник yпaднa во амepиканскиот Конгpec

Чак Норис се огласи откако негов двојник yпaднa во амepиканскиот Конгpec

Чак Норис јавно демантираше дека бил дел од толпата која минатата недела насилно упадна во американскиот Конгрес, откако на интернет се прошири фотографија од демонстрант кој личи на него. „Тоа не сум јас, ниту бев таму. Во нашето општество нема место за насилство од каков било вид. Јас сум и секогаш ќе бидам за закон и ред“, напиша 80-годишниот актер

Двојник на Чак Норис кај Капитол стана хит на интернет

Двојник на Чак Норис кај Капитол стана хит на интернет

Двојник на амерканската акциона ѕвезда Чак Норис во упадот во Капитол, ги збуни обожавателите на глумецот и стана еден од хитовите на социјалните мрежи околу бунтот. Имено, некои твитерџии навистина поверуваа дека Чак Норис учествувал во упадот, па менаџерот на актерот, Ерик Крицер мораше да ги расчисти работите. Се работи за човек што личи на него

Двојник на Чак Норис кај Капитол стана хит на интернет

Двојник на Чак Норис кај Капитол стана хит на интернет

Двојник на амерканската акциона ѕвезда Чак Норис во упадот во Капитол, ги збуни обожавателите на глумецот и стана еден од хитовите на социјалните мрежи околу бунтот. Имено, некои твитерџии навистина поверуваа дека Чак Норис учествувал во упадот, па менаџерот на актерот, Ерик Крицер мораше да ги расчисти работите. Се работи за човек што личи на него

Збунети обожавателите: Двојник на Чак Норис кај Капитол стана хит на интернет

Збунети обожавателите: Двојник на Чак Норис кај Капитол стана хит на интернет

Двојник на амерканската акциона ѕвезда Чак Норис во упадот во Капитол, ги збуни обожавателите на глумецот и стана еден од хитовите на социјалните мрежи околу бунтот. Имено, некои твитерџии навистина поверуваа дека Чак Норис учествувал во упадот, па менаџерот на актерот, Ерик Крицер мораше да ги расчисти работите. Се работи за човек што личи на него

Двојник на Чак Норис кај Капитол стана хит на интернет

Двојник на Чак Норис кај Капитол стана хит на интернет

Двојник на Чак Норис кај Капитол стана хит на интернет Двојник на амерканската акциона ѕвезда Чак Норис во упадот во Капитол, ги збуни обожавателите на глумецот и стана еден од хитовите на социјалните мрежи околу бунтот. Имено, некои твитерџии навистина поверуваа дека Чак Норис учествувал во упадот, па менаџерот на актерот, Ерик Крицер мораше да ги

Двојник на Чак Норис кај Капитол стана хит на интернет

Двојник на Чак Норис кај Капитол стана хит на интернет

Двојник на амерканската акциона ѕвезда Чак Норис во упадот во Капитол, ги збуни обожавателите на глумецот и стана еден од хитовите на социјалните мрежи околу бунтот. Имено, некои твитерџии навистина поверуваа дека Чак Норис учествувал во упадот, па менаџерот на актерот, Ерик Крицер мораше да ги расчисти работите. Се работи за човек што личи на него

Двојник на Чак Норис кај Капитол стана хит на интернет

Двојник на Чак Норис кај Капитол стана хит на интернет

– Двојник на амерканската акциона ѕвезда Чак Норис во упадот во Капитол, ги збуни обожавателите на глумецот и стана еден од хитовите на социјалните мрежи околу бунтот. Имено, некои твитерџии навистина поверуваа дека Чак Норис учествувал во упадот, па менаџерот на актерот, Ерик Крицер мораше да ги расчисти работите. Се работи за човек што личи на него

Јас сум за закон и ред – Чак Норис демантираше дека бил во толпата која упадна во американскиот Конгрес

Јас сум за закон и ред – Чак Норис демантираше дека бил во толпата која упадна во американскиот Конгрес

Чак Норис јавно демантираше дека бил дел од толпата која минатата недела насилно упадна во американскиот Конгрес, откако на интернет се прошири фотографија од демонстрант кој личи на него. „Тоа не сум јас, ниту бев таму. Во нашето општество нема место за насилство од каков било вид. Јас сум и секогаш ќе бидам за закон и ред“, напиша 80-годишниот актер

Двојник на Чак Норис кај Капитол стана хит на интернет

Двојник на Чак Норис кај Капитол стана хит на интернет

Двојник на амерканската акциона ѕвезда Чак Норис во упадот во Капитол, ги збуни обожавателите на глумецот и стана еден од хитовите на социјалните мрежи околу бунтот. Имено, некои твитерџии навистина поверуваа дека Чак Норис учествувал во упадот, па менаџерот на актерот, Ерик Крицер мораше да ги расчисти работите. Се работи за човек што личи на него