притисни ентер »

Вајнстин се изјасни за невин за силувањата во Лос Анџелес

Вајнстин се изјасни за невин за силувањата во Лос Анџелес

Поранешниот холивудски продуцент Харви Вајнстин вчера пред Судот во Лос Анџелес се изјасни за невин, за силување и сексуални напади врз пет жени, соопшти канцеларијата на државниот обвинител. Вајнстин (69) првпат се појави на судење во Лос Анџелес, каде што е обвинет за пет случаи на сексуален напад со употреба на сила, во периодот од 2004 до 2013

ПРЕД СУДОТ ВО ЛОС АНЏЕЛЕС: Вајнстин се изјасни за невин за силувањата

ПРЕД СУДОТ ВО ЛОС АНЏЕЛЕС: Вајнстин се изјасни за невин за силувањата

Поранешниот холивудски продуцент Харви Вајнстин вчера пред Судот во Лос Анџелес се изјасни за невин, за силување и сексуални напади врз пет жени, соопшти канцеларијата на државниот обвинител. Вајнстин (69) првпат се појави на судење во Лос Анџелес, каде што е обвинет за пет случаи на сексуален напад со употреба на сила, во периодот од 2004 до 2013

Вајнстин: Не сум виновен за силувањата (ФОТО)

Вајнстин: Не сум виновен за силувањата (ФОТО)

Вајнстин: Не сум виновен за силувањата (ФОТО) Поранешниот холивудски продуцент Харви Вајнстин вчера на суд во Лос Анџелес изјави дека не е виновен за силување и сексуално злоставување на пет жени, објавува јавното обвинителство. Вајнстин прв пат се појави на судење. Меѓу останатите обвинувања, тој се товари и за полна пенетрација во употреба на сила,

Вајнстин се изјасни за невин за силувањата во Лос Анџелес

Вајнстин се изјасни за невин за силувањата во Лос Анџелес

– Поранешниот холивудски продуцент Харви Вајнстин вчера пред Судот во Лос Анџелес се изјасни за невин, за силување и сексуални напади врз пет жени, соопшти канцеларијата на државниот обвинител. Вајнстин (69) првпат се појави на судење во Лос Анџелес, каде што е обвинет за пет случаи на сексуален напад со употреба на сила, во периодот од 2004 до 2013

Вајнстин се изјасни за невин за силувањата во Лос Анџелес

Вајнстин се изјасни за невин за силувањата во Лос Анџелес

САД – Поранешниот холивудски продуцент Харви Вајнстин вчера пред Судот во Лос Анџелес се изјасни за невин, за силување и сексуални напади врз пет жени, соопшти канцеларијата на државниот обвинител. Вајнстин (69) првпат се појави на судење во Лос Анџелес, каде што е обвинет за пет случаи на сексуален напад со употреба на сила, во периодот од 2004 до

Вајнстин се изјасни за невин за силувањата во Лос Анџелес

Вајнстин се изјасни за невин за силувањата во Лос Анџелес

Поранешниот холивудски продуцент Харви Вајнстин вчера пред Судот во Лос Анџелес се изјасни за невин, за силување и сексуални напади врз пет жени, соопшти канцеларијата на државниот обвинител. Вајнстин (69) првпат се појави на судење во Лос Анџелес, каде што е обвинет за пет случаи на сексуален напад со употреба на сила, во периодот од 2004 до 2013

Поранешниот холивудски продуцент Харви Вајнстин осуден на 23 години затвор за силување

Поранешниот холивудски продуцент Харви Вајнстин осуден на 23 години затвор за силување

Поранешниот холивудски продуцент Харви Вајнстин осуден на 23 години затвор за силување Слободен Печат Пред 1 минута Поранешниот холивудски продуцент Харви Вајнстин (69) денес беше екстрадиран од Њујорк во Калифорнија поради судење под обвинение за силување и напад, потврди неговиот претставник и одделот за кривични санкции во Њујорк. Вајнстин беше