притисни ентер »

Фудбалер заврши во затвор затоа што ја снимал манекенката Тина Катаниќ додека имала секс во тројка

Фудбалер заврши во затвор затоа што ја снимал манекенката Тина Катаниќ додека имала секс во тројка

Поранешниот фудбалер кој настапувал во клуб од пониската лига во Хрватска, Домагој Р. (28), завршил во затвор затоа што во 2015 година ја снимал поранешната лото девојка и манекенка Тина Катаниќ како имаат секс со двајца негови пријатели. Тој е осуден на една година и 11 месеци затвор. Тина рече дека пред шест години била намамена да отиде во станот,

Фудбалер заврши во затвор затоа што ја снимал манекенката Тина Катаниќ додека имала секс во тројка

Фудбалер заврши во затвор затоа што ја снимал манекенката Тина Катаниќ додека имала секс во тројка

Поранешниот фудбалер кој настапувал во клуб од пониската лига во Хрватска, Домагој Р. (28), завршил во затвор затоа што во 2015 година ја снимал поранешната лото девојка и манекенка Тина Катаниќ како имаат секс со двајца негови пријатели. Тој е осуден на една година и 11 месеци затвор. Тина рече дека пред шест години била намамена … Continue reading

Хрватски фудбалер оди во затвор поради снимање манекенка и лото-девојка за време на сексуален однос!

Хрватски фудбалер оди во затвор поради снимање манекенка и лото-девојка за време на сексуален однос!

Поранешен фудбалер на еден хрватски нисколигаш, Домагој Р. (28) кој во 2015 година со мобилен телефон ја снимал манекенката и поранешна лото-девјка Тина Катиниќ за време на сексуален однос со двајца пријатели, па потоа истото видео го испратил на трето лице, правосилно е осуден на една година и 11 месеци затвор. Мачниот случај конечно доби судски епилог