притисни ентер »

Казнети 80 возачи за брзо возење во Скопје

Казнети 80 возачи за брзо возење во Скопје

Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје на ноќеска спроведе зајакната акциска контрола за откривање возачи кои управуваат моторни возила со брзина поголема од законски пропишаната во населено место на подрачјето на град Скопје. Од страна на полициски службеници констатирано е дека 80 возачи ја пречекориле

Само вчера напишани 80 казни за брзо возење

Само вчера напишани 80 казни за брзо возење

Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје вчера во периодот од 06:00 до 24:00 часот казни 80 возачи кои управувале моторни возила со брзина поголема од законски пропишаната во населено место на подрачјето на Град Скопје. Во спроведената зајакната акциска контрола полицијата констатирала и 52 останати прекршоци

Казнети 80 возачи за брзо возење во Скопје

Казнети 80 возачи за брзо возење во Скопје

Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје на ноќеска спроведе зајакната акциска контрола за откривање возачи кои управуваат моторни возила со брзина поголема од законски пропишаната во населено место на подрачјето на град Скопје. Од страна на полициски службеници констатирано е дека 80 возачи ја пречекориле

Казнети 80 возачи за брзо возење во Скопје

Казнети 80 возачи за брзо возење во Скопје

Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје на ноќеска спроведе зајакната акциска контрола за откривање возачи кои управуваат моторни возила со брзина поголема од законски пропишаната во населено место на подрачјето на град Скопје. Од страна на полициски службеници констатирано е дека 80 возачи ја пречекориле

Полицијата казни 80 возачи за брзо возење вчера во Скопје дозволената

Полицијата казни 80 возачи за брзо возење вчера во Скопје дозволената

Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје вчера во периодот од 06.00 до 24.00 часот казни 80 возачи кои управувале моторни возила со брзина поголема од законски пропишаната во населено место на подрачјето на Град Скопје. Во спроведената зајакната акциска контрола полицијата констатирала и 52 останати прекршоци

Само вчера напишани 80 казни за брзо возење

Само вчера напишани 80 казни за брзо возење

Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје вчера во периодот од 06:00 до 24:00 часот казни 80 возачи кои управувале моторни возила со брзина поголема од законски пропишаната во населено место на подрачјето на Град Скопје. Во спроведената зајакната акциска контрола полицијата констатирала и 52 останати прекршоци

Полицијата казни 80 возачи за брзо возење вчера во Скопје

Полицијата казни 80 возачи за брзо возење вчера во Скопје

Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје вчера во периодот од 06.00 до 24.00 часот казни 80 возачи кои управувале моторни возила со брзина поголема од законски пропишаната во населено место на подрачјето на Град Скопје. Во спроведената зајакната акциска контрола полицијата констатирала и 52 останати прекршоци

Полицијата казни 80 возачи за брзо возење вчера во Скопје дозволената

Полицијата казни 80 возачи за брзо возење вчера во Скопје дозволената

Во спроведената зајакната акциска контрола полицијата констатирала и 52 останати прекршоци. Во периодот од 19.00 до 24.00 часот, соопшти денеска МВР, е спроведена и акциска контрола за прекршоци што ги прават возачи на мотоцикли, при што се констатирани осум прекршоци сторени од возачи на моторцикли.

Зајакната полициска контрола: Возачи внимавајте, фрчат казни

Зајакната полициска контрола: Возачи внимавајте, фрчат казни

Зајакната полициска контрола: Возачи внимавајте, фрчат казни Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје вчера во периодот од 06.00 до 24.00 часот казни 80 возачи кои управувале моторни возила со брзина поголема од законски пропишаната во населено место на подрачјето на Град Скопје. Во спроведената зајакната

Полицијата прави парче во Скопје - Летаат казни

Полицијата прави парче во Скопје - Летаат казни

Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје вчера во периодот од 06.00 до 24.00 часот казни 80 возачи кои управувале моторни возила со брзина поголема од законски пропишаната во населено место на подрачјето на Град Скопје. Во спроведената зајакната акциска контрола полицијата констатирала и 52 останати прекршоци

Во Скопје вчера 80 возачи казнети за брзо возење

Во Скопје вчера 80 возачи казнети за брзо возење

Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје, вчера во периодот од 06.00 до 24.00 часот, во акциска контрола откриле дека дека 80 возачи ја  пречекориле брзината во населено место, а откриени се и 52 други прекршоци. Синоќа, во периодот од 19.00 до 24.00 часот, како што информира МВР, била спроведена и акциска

80 возачи возеле над дозволената брзина во населени места во Скопје

80 возачи возеле над дозволената брзина во населени места во Скопје

Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје вчера во периодот од 06.00 до 24.00 часот казни 80 возачи кои управувале моторни возила со брзина поголема од законски пропишаната во населено место на подрачјето на Град Скопје. Во спроведената зајакната акциска контрола полицијата констатирала и 52 останати прекршоци

Полициски радар: Казни за 80 „пребрзи скопјани“

Полициски радар: Казни за 80 „пребрзи скопјани“

Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје вчера во периодот од 06.00 до 24.00 часот казни 80 возачи кои управувале моторни возила со брзина поголема од законски пропишаната во населено место на подрачјето на Град Скопје. Во спроведената зајакната акциска контрола полицијата констатирала и 52 останати прекршоци

Полицијата казни 80 возачи за брзо возење вчера во Скопје дозволената

Полицијата казни 80 возачи за брзо возење вчера во Скопје дозволената

Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје вчера во периодот од 06.00 до 24.00 часот казни 80 возачи кои управувале моторни возила со брзина поголема од законски пропишаната во населено место на подрачјето на Град Скопје. Во спроведената зајакната акциска контрола полицијата констатирала и 52 останати прекршоци

Казнети 80 возачи за брзо возење во Скопје

Казнети 80 возачи за брзо возење во Скопје

Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје вчера во периодот од 06.00 до 24.00 часот казни 80 возачи кои управувале моторни возила со брзина поголема од законски пропишаната во населено место на подрачјето на Град Скопје. Во спроведената зајакната акциска контрола полицијата констатирала и 52 останати прекршоци

Полицијата казни 80 возачи за брзо возење вчера во Скопје дозволената

Полицијата казни 80 возачи за брзо возење вчера во Скопје дозволената

Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје вчера во периодот од 06.00 до 24.00 часот казни 80 возачи кои управувале моторни возила со брзина поголема од законски пропишаната во населено место на подрачјето на Град Скопје. Во спроведената зајакната акциска контрола полицијата констатирала и 52 останати прекршоци

Во Скопје казнети 80 возачи за брзо возење

Во Скопје казнети 80 возачи за брзо возење

Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје вчера во периодот од 06.00 до 24.00 часот казни 80 возачи кои управувале моторни возила со брзина поголема од законски пропишаната во населено место на подрачјето на Град Скопје. Во спроведената зајакната акциска контрола полицијата констатирала и 52 останати прекршоци

Скопјани дивеат со своите возила, 55 возачи само вчера возеле над дозволеното

Скопјани дивеат со своите возила, 55 возачи само вчера возеле над дозволеното

Откриени се и 22 останати прекршоци за кои се издадени девет прекршочни платни налози и 13 мандатни платни налози. Вкупно 55 возачи во Скопје ја пречекориле брзината во населено место и преземени се мерки против нив, соопшти полицијата. Откриени се и 22 останати прекршоци за кои се издадени девет прекршочни платни налози и 13 мандатни платни налози

Казнети 80 возачи за брзо возење во Скопје

Казнети 80 возачи за брзо возење во Скопје

Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје вчера во периодот од 06.00 до 24.00 часот казни 80 возачи кои управувале моторни возила со брзина поголема од законски пропишаната во населено место на подрачјето на Град Скопје. Во спроведената зајакната акциска контрола полицијата констатирала и 52 останати прекршоци

Казнети 80 возачи за пребрзо возење вчера во Скопје

Казнети 80 возачи за пребрзо возење вчера во Скопје

Казнети возачи за брзо возење во Скопје Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје на 13.07..2019 година (сабота) во периодот од 06.00 до 24.00 часот спроведе зајакната акциска контрола за откривање возачи кои управуваат моторни возила со брзина поголема од законски пропишаната во населено место на подрачјето