Кадетите ја почнаа мисијата „Медитерански игри“

Со вчерашните тренинзи во салата „Автокоманда“ во Скопје почна подготовката на македонската машка кадетска репрезентација, која ќе биде дел од 17. Медитерански игри за ракометари до 19 години (родени 2002/2003), кои ќе се одржат во Атина, Грција (17-22 февруари). На првенството ќе настапат 14 селекции, од кои осум европски (Македонија, Хрватска, Црна