Топло и модерно - 6 тренд марами и шалови за 2019/2020

Откако температурите нагло паднаа, време е да се започне со носење на модни марами и шалови. Не само што тие ни се потребни за да нè заштитат од студот, туку и без сомнеж претставуваат моден аксесоар кој го усовршува целосниот аутфит. Но, тука се појавуваат и прашањата: која марама да се избере? Дали е подобро да се одбере класичен шал? За која боја