Има вишок килограми, а самоуверено позира во тантела: Меган е лекција за сите девојки (фото)

Коментари од типот „Види ја, колку е дебела“ не допираат до Меган, таа научила како да им пркоси на глупавите стандарди за убавина денес и да се сака таква каква што е. Нашите тела не се само за да изгледаат добро. Тие се наше средство да живееме, да дишеме и да го искусуваме сето тоа што светот ни го нуди. Зошто тогаш станавме толку строги во поглед