притисни ентер »

Сообраќајот на сите улици, булевари и крстосници, се одвива непречено и без застој

Сообраќајот на сите улици, булевари и крстосници, се одвива непречено и без застој

ЦУКС известува дека во овие утрински часови сообраќајот на сите улици, булевари и крстосници, се одвива непречено и без застој. Поголем број возила се забележува единствено долж : -бул. Гоце Делчев во двете насоки, -ул.Свети Кирил и Методиј кон бул. Мајка Тереза, -бул. Киро Глигоров во двете насоки, -ул. Перо Наков кон к-ца со бул. Киро Глигоров. Поради