притисни ентер »

(ВИДЕО) Бачев: Народот е свесен дека нема повеќе право на грешка, на земјава и треба патриотска партија

(ВИДЕО) Бачев: Народот е свесен дека нема повеќе право на грешка, на земјава и треба патриотска партија

На 15 јули ќе биде крај на предавствата. Народот ќе победи. Потребно е разбивање на 30-годишната власт на партијата „Погреб за Македонија“, составена од ДПМНЕ и СДСМ. Оваа партија работи против Македонија, ја продава Македонија. Затоа почитувани избирачи, потребна е национална и патриотска партија во Парламентот. Со „Единствена Македонија“ во Парламентот,

Бачев: Потребна е национална и патриотска партија во Парламентот

Бачев: Потребна е национална и патриотска партија во Парламентот

На 15 јули ќе биде крај на предавствата. Народот ќе победи. Потребно е разбивање на 30 годишната власт на партијата „Погреб за Македонија“, составена од ДПМНЕ и СДСМ. Оваа партија работи против Македонија, ја продава Македонија. Затоа почитувани избирачи, потребна е национална и патриотска партија во Парламентот. Со „Единствена Македонија“ во Парламентот,

Бачев: Потребна е национална и патриотска партија во Парламентот

Бачев: Потребна е национална и патриотска партија во Парламентот

На 15 јули ќе биде крај на предавствата. Народот ќе победи. Потребно е разбивање на 30 годишната власт на партијата „Погреб за Македонија“, составена од ДПМНЕ и СДСМ. Оваа партија работи против Македонија, ја продава Македонија. Затоа почитувани избирачи, потребна е национална и патриотска партија во Парламентот. Со „Единствена Македонија“ во Парламентот,

Бачев: Потребна е национална и патриотска партија во Парламентот

Бачев: Потребна е национална и патриотска партија во Парламентот

На 15 јули ќе биде крај на предавствата. Народот ќе победи. Потребно е разбивање на 30 годишната власт на партијата „Погреб за Македонија“, составена од ДПМНЕ и СДСМ. Оваа партија работи против Македонија, ја продава Македонија. Затоа почитувани избирачи, потребна е национална и патриотска партија во Парламентот. Со „Единствена Македонија“ во Парламентот,

Бачев: Потребна е национална и патриотска партија во Парламентот

Бачев: Потребна е национална и патриотска партија во Парламентот

На 15 јули ќе биде крај на предавствата. Народот ќе победи. Потребно е разбивање на 30 годишната власт на партијата „Погреб за Македонија“, составена од ДПМНЕ и СДСМ. Оваа партија работи против Македонија, ја продава Македонија. Затоа почитувани избирачи, потребна е национална и патриотска партија во Парламентот. Со „Единствена Македонија“ во Парламентот,