притисни ентер »

Тревниците во Скопје преплавени со отров опасен за животните

Тревниците во Скопје преплавени со отров опасен за животните

Проблемот со бездомните животни се уште останува не решен. Поради тоа некои луѓе се обидуваат истиот да го решат на своја сметка. Поради тоа метомиол или ланате отров се фрла во голем број тревници во Скопје со цел да се намали бројот на бездомните животни. Покрај тоа што е фатален за бездомните кучиња, истиот им се заканува и на сопственичките на