притисни ентер »

Користете поштенски услуги, помалку ќе излегувате од дома и ќе се заштитите од коронавирусот

Користете поштенски услуги, помалку ќе излегувате од дома и ќе се заштитите од коронавирусот

Поштенските услуги во настанатите ограничувања со коронакризата се меѓу клучните канали за поврзување на граѓаните, администрацијата и за поддршка на бизнисот. Ако кај меѓународните пратки има ограничувања поради укинатиот авионски превоз, нема проблеми за користење на внатрешниот поштенски сообраќај. Некои од приватните оператори бележат пад на побарувачката

Препораки да се користат повеќе поштенските услуги за да се намали излегувањето од дома

Препораки да се користат повеќе поштенските услуги за да се намали излегувањето од дома

Поштенските услуги во настанатите ограничувања со коронакризата се меѓу клучните канали за поврзување на граѓаните, администрацијата и за поддршка на бизнисот. Ако кај меѓународните пратки има ограничувања поради укинатиот авионски превоз, нема проблеми за користење на внатрешниот поштенски сообраќај. Некои од приватните оператори бележат пад на побарувачката

Со користење поштенски услуги граѓаните помалку ќе излегуваат од дома и ќе бидат заштитени од вирусот

Со користење поштенски услуги граѓаните помалку ќе излегуваат од дома и ќе бидат заштитени од вирусот

Поштенските услуги во настанатите ограничувања со корона кризата се меѓу клучните канали за поврзување на граѓаните, администрацијата и за поддршка на бизнисот. Ако кај меѓународните пратки има ограничувања поради укинатиот авионски превоз, нема проблеми за користење на внатрешниот поштенски сообраќај. Некои од приватните оператори бележат пад на побарувачката

Користете поштенски услуги, помалку ќе излегувате од дома и ќе се заштитите од коронавирусот

Користете поштенски услуги, помалку ќе излегувате од дома и ќе се заштитите од коронавирусот

Поштенските услуги во настанатите ограничувања со коронакризата се меѓу клучните канали за поврзување на граѓаните, администрацијата и за поддршка на бизнисот. Ако кај меѓународните пратки има ограничувања поради укинатиот авионски превоз, нема проблеми за користење на внатрешниот поштенски сообраќај. Некои од приватните оператори бележат пад на побарувачката

Користете поштенски услуги, помалку ќе излегувате од дома и ќе се заштитите од коронавирусот

Користете поштенски услуги, помалку ќе излегувате од дома и ќе се заштитите од коронавирусот

– Поштенските услуги во настанатите ограничувања со коронакризата се меѓу клучните канали за поврзување на граѓаните, администрацијата и за поддршка на бизнисот. Ако кај меѓународните пратки има ограничувања поради укинатиот авионски превоз, нема проблеми за користење на внатрешниот поштенски сообраќај. Некои од приватните оператори бележат пад на

Користете поштенски услуги, помалку ќе излегувате од дома и ќе се заштитите од коронавирусот

Користете поштенски услуги, помалку ќе излегувате од дома и ќе се заштитите од коронавирусот

Поштенските услуги во настанатите ограничувања со коронакризата се меѓу клучните канали за поврзување на граѓаните, администрацијата и за поддршка на бизнисот. Ако кај меѓународните пратки има ограничувања поради укинатиот авионски превоз, нема проблеми за користење на внатрешниот поштенски сообраќај. Некои од приватните оператори бележат пад на побарувачката