притисни ентер »

ОВОЈ ПАПАГАЛ ОПАСНО ЛАЕ! Живее со три кучиња, па веројатно и самиот мисли дека е едно од нив. Никој не смее ни да пријде до куќата (ВИДЕО)

ОВОЈ ПАПАГАЛ ОПАСНО ЛАЕ! Живее со три кучиња, па веројатно и самиот мисли дека е едно од нив. Никој не смее ни да пријде до куќата (ВИДЕО)

Не залудно се вели - со кој си, таков си. Така е кај луѓето, но и меѓу животните. Жив доказ е овој папагал од видот какаду, кој живее со три кучиња, па кутриот, веројатно, мисли дека и тој се претворил во едно од нив. Лае како луд, и тоа толку добро го прави тоа што додека не го видите навистина ќе мислите дека зад оградата има куче. Погледнете, во

ОВОЈ ПАПАГАЛ ОПАСНО ЛАЕ! Живее со три кучиња, па веројатно и самиот мисли дека е едно од нив. Никој не смее ни да пријде до куќата (ВИДЕО)

ОВОЈ ПАПАГАЛ ОПАСНО ЛАЕ! Живее со три кучиња, па веројатно и самиот мисли дека е едно од нив. Никој не смее ни да пријде до куќата (ВИДЕО)

Не залудно се вели - со кој си, таков си. Така е кај луѓето, но и меѓу животните. Жив доказ е овој папагал од видот какаду, кој живее со три кучиња, па кутриот, веројатно, мисли дека и тој се претворил во едно од нив. Лае како луд, и тоа толку добро го прави тоа што додека не го видите навистина ќе мислите дека зад оградата има куче. Погледнете, во