притисни ентер »

Загреб: Граѓаните со часови чекаат да бидат вакцинирани против Ковид-19

Загреб: Граѓаните со часови чекаат да бидат вакцинирани против Ковид-19

Во Хрватска денеска почна втората фаза од имунизација односно вакцинирање на граѓаните против Ковид-19, но во Загреб граѓаните со часови чекаатр пред пунктот за вакцинација. Според хрватските медиуми вакцинацијата требало да почне во девет часот, но граѓаните почнале да доаѓаат пред пунктот за вакцинација два часа порано, при што се создал долг ред

Загреб: Граѓаните со часови чекаат да бидат вакцинирани против Ковид-19

Загреб: Граѓаните со часови чекаат да бидат вакцинирани против Ковид-19

Во Хрватска денеска почна втората фаза од имунизација односно вакцинирање на граѓаните против Ковид-19, но во Загреб граѓаните со часови чекаатр пред пунктот за вакцинација. Според хрватските медиуми вакцинацијата требало да почне во девет часот, но граѓаните почнале да доаѓаат пред пунктот за вакцинација два часа порано, при што се создал долг ред

Загреб: Граѓаните со часови чекаат да бидат вакцинирани против Ковид-19

Загреб: Граѓаните со часови чекаат да бидат вакцинирани против Ковид-19

Во Хрватска денеска почна втората фаза од имунизација односно вакцинирање на граѓаните против Ковид-19, но во Загреб граѓаните со часови чекаатр пред пунктот за вакцинација. Според хрватските медиуми вакцинацијата требало да почне во девет часот, но граѓаните почнале да доаѓаат пред пунктот за вакцинација два часа порано, при што се создал долг ред

Граѓаните во Загреб со часови чекаат да бидат вакцинирани против Ковид-19

Граѓаните во Загреб со часови чекаат да бидат вакцинирани против Ковид-19

Граѓаните во Загреб со часови чекаат да бидат вакцинирани против Ковид-19 Во Хрватска денеска почна втората фаза од имунизација односно вакцинирање на граѓаните против Ковид-19, но во Загреб граѓаните со часови чекаатр пред пунктот за вакцинација. Според хрватските медиуми вакцинацијата требало да почне во девет часот, но граѓаните почнале да доаѓаат

Хрватска почна со вакцинација, турканици и редици во Загреб

Хрватска почна со вакцинација, турканици и редици во Загреб

Во Загреб денес почна вакцинацијата против ковид-19 пред спортската сала на училиштето на пожарникарство, заштита и спасување. Се создаде огромен ред и луѓето што сакаат да се вакцинираат се жалат дека организацијата не  е добра, јавија хрватските медиуми. Граѓаните прво ќе ги вакцинираат со вакцината на Фајзер, а кога ќе се потроши со вакцината на

Почна масовната вакцинацијата во Загреб, километарски редови (ВИДЕО)

Почна масовната вакцинацијата во Загреб, километарски редови (ВИДЕО)

Утринава пред спортската сала на Училиштето за пожарникарство, заштита и спасување во Загреб се создал огромен ред луѓе кои сакаат да се вакцинираат. Вчера во Загреб почна масовната вакцинација на граѓаните во рамки на втората фаза од вакцинирањето. Иако вакцинацијата почнувала во 9, граѓаните на локацијата почнале да се појавуваат уште околу 7 часот

Во Загреб граѓаните со часови чекаат да бидат вакцинирани против Ковид-19

Во Загреб граѓаните со часови чекаат да бидат вакцинирани против Ковид-19

Во Хрватска денеска почна втората фаза од имунизација односно вакцинирање на граѓаните против Ковид-19, но во Загреб граѓаните со часови чекаатр пред пунктот за вакцинација. Според хрватските медиуми вакцинацијата требало да почне во девет часот, но граѓаните почнале да доаѓаат пред пунктот за вакцинација два часа порано, при што се создал долг ред

ФОТО: Редици чекаат за да примат вакцина- колона долга стотина метри во Загреб

ФОТО: Редици чекаат за да примат вакцина- колона долга стотина метри во Загреб

Утрово долга редица луѓе кои сакаат да се вакцинираат против коронавирус се формираше во Загреб. Имено, вакцинирањето на граѓаните започнува денес во Загреб во рамките на втората фаза на вакцинирање. Иако вакцинацијата започна во 9.00 часот,а огромен број граѓани веќе чекаа во ред во 7.00 часот, со цел што побрзо да ја добијат својата доза на вакцината

„Организацијата е нула“ – огромни редици за вакцинирање во Загреб

„Организацијата е нула“ – огромни редици за вакцинирање во Загреб

Утрово голем број луѓе се собраа во Загреб, каде вакцинацијата почнува денеска, како дел од втората фаза. Иако вакцинирањето започна во 9 часот наутро, граѓаните почнаа да се појавуваат на местото часови порано за да ја добијат својата доза на вакцината што е можно побрзо. До 9 часот, се формираше колона од луѓе долга неколку стотици метри, јавува

„Организацијата е нула“ – огромни редици за вакцинирање во Загреб

„Организацијата е нула“ – огромни редици за вакцинирање во Загреб

Утрово голем број луѓе се собраа во Загреб, каде вакцинацијата почнува денеска, како дел од втората фаза. Иако вакцинирањето започна во 9 часот наутро, граѓаните почнаа да се појавуваат на местото часови порано за да ја добијат својата доза на вакцината што е можно побрзо. До 9 часот, се формираше колона од луѓе долга неколку стотици метри, јавува