притисни ентер »

Шарапова: Ќе ми недостига Париз, до следната година

Шарапова: Ќе ми недостига Париз, до следната година

Руската тенисерка Марија Шарапова потврди дека нема да настапи на „Ролан Гарос“. – Денес јас се откажав од настап на Отвореното првенство во Франција. Понекогаш повеќето правилни одлуки не се најлесните. Попријатни вести – се вратив на тренинг и постепено закрепнувам од повредата на рамото. Ќе ми недостигаш, Париз. До следната година, напиша Шарапова

Шарапова: Ќе ми недостига Париз, до следната година

Шарапова: Ќе ми недостига Париз, до следната година

Руската тенисерка Марија Шарапова потврди дека нема да настапи на „Ролан Гарос“. – Денес јас се откажав од настап на Отвореното првенство во Франција. Понекогаш повеќето правилни одлуки не се најлесните. Попријатни вести – се вратив на тренинг и постепено закрепнувам од повредата на рамото. Ќе ми недостигаш, Париз. До следната година, напиша Шарапова

Шрапова го откажа настапот на Ролан Гарос

Шрапова го откажа настапот на Ролан Гарос

Марија Шарапова објави дека нема да учествува на вториот Грен-слем во сезоната, Ролан Гарос. Русинката, поради повреда и операцијата на рамото, нема одиграно ниту еден меч уште од почетокот на годината. „Некогаш не е лесно да се донесат вистинските одлуки“, рекла петкратната Грен-слем шампионка. Шарапова два пати, во 2012 и 2014 година, успеала да

Шрапова го откажа настапот на Ролан Гарос

Шрапова го откажа настапот на Ролан Гарос

Марија Шарапова објави дека нема да учествува на вториот Грен-слем во сезоната, Ролан Гарос. Русинката, поради повреда и операцијата на рамото, нема одиграно ниту еден меч уште од почетокот на годината. „Некогаш не е лесно да се донесат вистинските одлуки“, рекла петкратната Грен-слем шампионка. Шарапова два пати, во 2012 и 2014 година, успеала да

Шарапова: Ќе ми недостига Париз, до следната година

Шарапова: Ќе ми недостига Париз, до следната година

Шарапова: Ќе ми недостига Париз, до следната година Руската тенисерка Марија Шарапова потврди дека нема да настапи на „Ролан Гарос“. – Денес јас се откажав од настап на Отвореното првенство во Франција. Понекогаш повеќето правилни одлуки не се најлесните. Попријатни вести – се вратив на тренинг и постепено закрепнувам од повредата на рамото. Ќе ми

Шарапова нема да настапи на Ролан Гарос

Шарапова нема да настапи на Ролан Гарос

Марија Шарапова објави дека нема да учествува на турнирот во Ролан Гарос, па така ќе ја продолжи својата повеќемесечна пауза. Русинката нема одигра ниту еден турнир уште од јануари, а во февруари имаше операција. „Некогаш вистинските одлуки не се лесни. Но имам и убави вести, се вратив на теренот за тренинг“, вели Шарапова, која го освојуваше Ролан

Шарапова: Ќе ми недостига Париз, до следната година

Шарапова: Ќе ми недостига Париз, до следната година

Руската тенисерка Марија Шарапова потврди дека нема да настапи на „Ролан Гарос“. – Денес јас се откажав од настап на Отвореното првенство во Франција. Понекогаш повеќето правилни одлуки не се најлесните. Попријатни вести – се вратив на тренинг и постепено закрепнувам од повредата на рамото. Ќе ми недостигаш, Париз. До следната година, напиша Шарапова

Шарапова ќе го пропушти Ролан Гарос

Шарапова ќе го пропушти Ролан Гарос

Двократната шампионка, руската тенисерка се уште се бори со повредата на рамото, и вели дека вистинските одлуки не се секогаш најлесните. Марија Шарапова го откажа настапот на Грен слем турнирот „Ролан Гарос“ поради проблеми со рамото. Нема официјален настап од јануари, а на Инстаграм најави дека нема да учествува на францускиот турнир кој започнува

Шарапова: Ќе ми недостига Париз, до следната година

Шарапова: Ќе ми недостига Париз, до следната година

Руската тенисерка Марија Шарапова потврди дека нема да настапи на „Ролан Гарос“. – Денес јас се откажав од настап на Отвореното првенство во Франција. Понекогаш повеќето правилни одлуки не се најлесните. Попријатни вести – се вратив на тренинг и постепено закрепнувам од повредата на рамото. Ќе ми недостигаш, Париз. До следната година – напиша Шарапова

Шарапова: Ќе ми недостига Париз, до следната година

Шарапова: Ќе ми недостига Париз, до следната година

Руската тенисерка Марија Шарапова потврди дека нема да настапи на „Ролан Гарос“. – Денес јас се откажав од настап на Отвореното првенство во Франција. Понекогаш повеќето правилни одлуки не се најлесните. Попријатни вести – се вратив на тренинг и постепено закрепнувам од повредата на рамото. Ќе ми недостигаш, Париз. До следната година, напиша Шарапова

Шарапова: Ќе ми недостига Париз, до следната година

Шарапова: Ќе ми недостига Париз, до следната година

Руската тенисерка Марија Шарапова потврди дека нема да настапи на „Ролан Гарос”. – Денес јас се откажав од настап на Отвореното првенство во Франција. Понекогаш повеќето правилни одлуки не се најлесните. Попријатни вести – се вратив на тренинг и постепено закрепнувам од повредата на рамото. Ќе ми недостигаш, Париз. До следната година, напиша Шарапова