притисни ентер »

Харадинај: Дуа Липа докажа дека со талент се преминуваат сите граници

Харадинај: Дуа Липа докажа дека со талент се преминуваат сите граници

Косовскиот премиер, Рамуш Харадинај, ѝ честита на пејачката по потекло од Косово, Дуа Липа, за освоените две награди „Греми“. Тој на „Фејсбук“ напиша дека Дуа уште еднаш докажала дека со работа и талент се преминуваат сите граници. „Честитки Дуа! Косово е среќно што во светот се претставува со твоето име“, напиша Харадинај. Дуа Липа освои „Греми“ за

Харадинај: Дуа Липа докажа дека со талент се преминуваат сите граници

Харадинај: Дуа Липа докажа дека со талент се преминуваат сите граници

Косовскиот премиер, Рамуш Харадинај, ѝ честита на пејачката по потекло од Косово, Дуа Липа, за освоените две награди „Греми“. Тој на „Фејсбук“ напиша дека Дуа уште еднаш докажала дека со работа и талент се преминуваат сите граници. „Честитки Дуа! Косово е среќно што во светот се претставува со твоето име“, напиша Харадинај. Дуа Липа освои „Греми“ за

Харадинај: Дуа Липа докажа дека со талент се преминуваат сите граници

Харадинај: Дуа Липа докажа дека со талент се преминуваат сите граници

Косовскиот премиер, Рамуш Харадинај, ѝ честита на пејачката по потекло од Косово, Дуа Липа, за освоените две награди „Греми“. Тој на „Фејсбук“ напиша дека Дуа уште еднаш докажала дека со работа и талент се преминуваат сите граници. „Честитки Дуа! Косово е среќно што во светот се претставува со твоето име“, напиша Харадинај. Дуа Липа освои „Греми“ за

Две Греми награди за Дуа Липа, Харадинај пресреќен што таа го претставува Косово

Две Греми награди за Дуа Липа, Харадинај пресреќен што таа го претставува Косово

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај ѝ честита на пејачката по потекло од Косово, Дуа Липа за освоените две признанија на синоќешното доделување на музичките награди „Греми“, јави дописникот на МИА од Приштина. Харадинај на својата страница на Фејсбук напиша дека „Дуа уште еднаш докажа дека со работа и талент се преминуваат сите граници“. – Честитки

Харадинај: Косово е среќно што е претставувано од Дуа Липа

Харадинај: Косово е среќно што е претставувано од Дуа Липа

Косовскиот премиер, Рамуш Харадинај ѝ честита на пејачката по потекло од Косово, Дуа Липа за освоените две признанија на синоќешното доделување на музичките награди „Греми“, јави дописникот на МИА од Приштина. Харадинај на својата страница на „Фејсбук“ напиша дека „Дуа уште еднаш докажа дека со работа и талент се преминуваат сите граници“. „Честитки

Харадинај: Косово е среќно што е претставувано од Дуа Липа

Харадинај: Косово е среќно што е претставувано од Дуа Липа

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај ѝ честита на пејачката по потекло од Косово, Дуа Липа за освоените две признанија на синоќешното доделување на музичките награди „Греми“, јави дописникот на МИА од Приштина. Харадинај на својата страница на Фејсбук напиша дека „Дуа уште еднаш докажа дека со работа и талент се преминуваат сите граници“. – Честитки

Харадинај: Косово е среќно што е претставувано од Дуа Липа

Харадинај: Косово е среќно што е претставувано од Дуа Липа

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај ѝ честита на пејачката по потекло од Косово, Дуа Липа за освоените две признанија на синоќешното доделување на музичките награди „Греми“, јави дописникот на МИА од Приштина. Харадинај на својата страница на Фејсбук напиша дека „Дуа уште еднаш докажа дека со работа и талент се преминуваат сите граници“. – Честитки

Харадинај: Честитки Дуа, Косово е среќно што во светот се претставува со твоето име

Харадинај: Честитки Дуа, Косово е среќно што во светот се претставува со твоето име

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај ѝ честита на пејачката по потекло од Косово, Дуа Липа за освоените две признанија на синоќешното доделување на музичките награди „Греми“, јави дописникот на МИА од Приштина. Харадинај на својата страница на Фејсбук напиша дека „Дуа уште еднаш докажа дека со работа и талент се преминуваат сите граници“. – Честитки

Харадинај: Косово е среќно што е претставувано од Дуа Липа

Харадинај: Косово е среќно што е претставувано од Дуа Липа

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај ѝ честита на пејачката по потекло од Косово, Дуа Липа за освоените две признанија на синоќешното доделување на музичките награди „Греми“, јави дописникот на МИА од Приштина. Харадинај на својата страница на Фејсбук напиша дека „Дуа уште еднаш докажа дека со работа и талент се преминуваат сите граници“. – Честитки

Харадинај: Дуа Липа докажа дека со талент се преминуваат сите граници

Харадинај: Дуа Липа докажа дека со талент се преминуваат сите граници

Косовскиот премиер, Рамуш Харадинај, ѝ честита на пејачката по потекло од Косово, Дуа Липа, за освоените две награди „Греми“. Тој на „Фејсбук“ напиша дека Дуа уште еднаш докажала дека со работа и талент се преминуваат сите граници. Честитки Дуа! Косово е среќно што во светот се претставува со твоето име“, напиша Харадинај. Дуа Липа освои „Греми“ за